Slavni očevi

Vedran je već tata s iskustvom, a Jan se za svoju najvažniju ulogu tek priprema: "Bit ćemo puni ljubavi"

Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi Poznati hrvatski očevi +0 Poznati hrvatski očevi Galerija

Što je zajedničko Vedranu Ćorluki, Marinu Ćiliću, Marku Tolji i Vojku V? Svi su oni, uz to što su poznati sportaši ili glazbenici, odnedavno i očevi. Za svoju najvažniju životnu ulogu, onu "biti tata" priprema se i glumac Jan Kerekeš. O očinstvu, posebenim emocijama, a ponekad i novoj dimenziji umora koja dolazi s novim članom obitelji, poznati očevi progovaraju u priči naše Julije Bačić Barać.

Mijenja pelene, gura kolica, ide na dječje rođendane - ovo je samo dio vlastite priče o roditeljstvu koju je popularni reper Vojko V ispričao u novoj pjesmi "Umoran". Otkako je postao otac malenom Petru, tata Vojko je promijenio životne navike.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

"Pomažem koliko mogu, prije sam kuhao dosta ali prestao sam kuhat od kad žena ima porodiljni. Pomažem sve, nisam sad neki mačo tip da neće raditi ništa - nije da mi je to milo raditi ali mora se, haha", rekao nam je Vojko.

U njegovoJ pjesmi o roditeljstvu mnogi su se prepoznali, a muke po spavanju, odnosno nespavanju dobro su poznate i novopečenom tati Marku Tolji.

"Mi muzičari volimo inače dosta spavat tako i ja isto, ali sam shvatio da je to spavanje malo precijenjeno i da možeš izdržati i s četiri, pet sati bez problema", priznao je Marko.

Jednogodišnji sinčić Maro potpuno je zaludio svog poznatog tatu.

"U neki trenucima misliš da jedva čekaš otići negdje malo sam bez njega, ali kad odem negdje i nema me duže od dva dana već se počnem lagano tresti jer mi fali", otkrio je pjevač.

A s ovim se osjećajima posebne, očinske ljubavi susreo i naš poznati tenisač Marin Ćilić kad je krajem siječnja postao otac.

"Osjećaj je odličan. Uživamo u svakom danu, pratiti kako maleni raste i evo, ja i Kike smo tu da mu omogućimo sve što možemo", izjavio je Marin.

Za Ćilića juniora mama i tata s razlogom su odabrali ime Baldo.

"Time je na neki način uspomena na Kikinog oca okrunjena. S tim smo presretni i veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih par mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru", priznao je Marin.

Početkom godine tata je postao i nogometaš Vedran Ćorluka, koji odvojenost od šestomjesečnog sina Viktora zbog obveza u moskovskom Lokomotivu, nadoknađuje na različite načine.


"Ima tu svega, razgovora preko vibera, skajp, ali uvijek smo tu jedan za drugog kad treba", otkrio nam je Vedran.

Uskoro će tata postati i Čarlijev kolega iz reprezentacije, Mateo Kovačić, a za ovu važnu životnu ulogu priprema se i glumac Jan Kerekeš.

"Kao budući roditelji budemo pažljivi tak smo i jedan prema drugome i budemo puni ljubavi. Ja budem popuštao, a Vika bude zatezala kočnicu", rekao nam je Jan.

Janu i supruzi Viki nakon pet godina braka uskoro stiže djevojčica, a nju bi u rađaonici volio dočekati ponosni tata.

"Ja bih jako želio, to je moja velika želja i nadam se da će mi ona to ispuniti. Odlučuju supruga i stožer", priznao je glumac.

Dolazak kćerkice Lare u kolovozu očekuje i vođa Mejaša, Nikola Bosilj. U njegovom su domu kako se bliži termin poroda, pripreme u punom jeku.

"Prvo nađem s desne strane kolica, ša nađem njihaljku, sve u rozom postalo, imam srčeka na ulazu u kuću", našalio se Nikola.

U 62.godinio tata djevojčice Ide je postao i pjevač Divljih Jagoda, Zele Lipovača.

"Imam jednu predivnu malu djevojčicu, koja mi uvijek izmami taj osmijeh, osmijeh ogroman. Jednostavno ona je sreća i zadovoljstvo", zaključio je Zele.

Biti tata nije uvijek lako, ali je sigurno da su očevi uzori, podrška i zaštita za cijeli život.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene