Vremena se mijenjaju

'Ako nisi u trikou sa šljokicama, onda zapravo uopće nisi pjevačica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, objavila je svoj novi singl 'Lopov'. Uz glas neupitne kvalitete, Vanna se ovaj put okušala i kao autorica glazbe i teksta.

Ovo je ljeto Vanna odlučila provesti plesno. Njezin novi singl 'Lopov' iz zvučnika šalje pozitivnu energiju koja jednostavno tjera na gibanje bokova i ramena.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Vanna: "Za mene se svjetla pozornice nikad nisu ugasila"

Već je krenuo u osvajanje top ljestvica. Vanna domaćom scenom krstari već 22 godine no ipak još nije otkrila tajnu uspjeha. 'Kod nekog je presudan izgled, što je ok. Kod nekog je presudna glazba, što je naravno ok. Kod nekog je sve to skupa. Kod nekog je neki image da ti je netko strašno simpa pa mu oprostiš sve ostalo. To sam već odavno skužila da danas, ako nisi u trikou sa šljokicama, onda zapravo uopće nisi pjevačica', kaže Vanna.

Domaću pjevačicu često uspoređuju s pravom divom, no ona smatra kako je to ipak malo pretjerano.  'Nisam ja jedina pjevačica koja s tom etiketicom nije sretna. Čak i kolegice za koja ja mislim da su dive ne vole to', zaključuje pjevačica.

Pogledajte i cijeli intervju s Vannom u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene