Iskreno

'Uživam u četrdesetima, želim da i pedesete budu ovakve'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte što vam donosi još jedan inMagazin!

Uživam u četrdesetima, daj Bože da i pedesete budu ovakve, kaže popularni Jole, koji je ovih dana izbacio svog novog asa iz rukava - singl 'Bailando Solo'. Kako zvuči najnoviji uradak jednog od naših najboljih zabavljača doznajte u minutama Gordana Vasilja.

>> U samo 18 sati prikupljeno 10 tisuća kuna za djecu s pola srca

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Singl koji govori o brzom tempu života i manjku vremena za nama drage osobe, osvojio je radijsku publiku i zasjeo na prvo mjesto nacionalne top ljestvice. Promocija spota 'Tako rijetko si tu' Ivane Radovniković okupila je njezine estradne kolegice, koje su nam, nezadovoljne previsokom stopom PDV-a na ulaznice za koncerte, otkrile koliki su troškovi jednog koncerta. Sanja Kuzmanović.

Većina žena smatra kako ih nošenje štikli čini poželjnijima i da takva cipela naglašava njihovu ženstvenost. No ukoliko ne znate u štiklama pravilno hodati izgledat ćete u najmanju ruku groteskno. Kakvu potpeticu odabrati? Koje opasnosti nosi hodanje u štiklama i kako u njima pravilno hodati pokušao je doznati naš Jurica Radović.

U današnjoj Ispovjedaonici gostuje nam pjevačica Ivana Husar Mlinac, ambasadorica udruge koja se bori protiv karcinoma dojke. Zajedno s Massimom Ivana je snimila pjesmu, ali i album 'Učini sve za nju' s ciljem da se obitelj i prijatelji educiraju kako pomoći ženama kojima je ta bolest dijagnosticirana. Pjesma je postala veliki hit, a nama je posebno draga zbog svog humanog karaktera. Ružica Đukić.

Svi smo mi u dubini duše djeca, a proteklog su vikenda upravo klinci vodili glavnu riječ. Na ovogodišnjem ˝'Kids Choice Awardsu' bilo je veselo i zabavno, baš onako kako i priliči dječjoj dodjeli nagrada. Tko je klincima naj, a koga su, sad već tradicionalno, zalili sluzavom zelenom tekućinom, okrit će vam Sanja Kuzmanović.

I danas odlazimo u kuhinju, Podravkinu naravno. Sigurni smo da s nestrpljenjem iščekujete novi, slasni recept.

I pred sam kraj emisije, ekskluziva koju ste sigurno s nestrpljenjem iščekivali. Premijera spota za pjesmu Nirvana - Jelene Rozge.

InMagazin gledajte svakog radog dana na Novoj TV u 17.25 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene