Vježbanje kao život

U potrazi za savršenstvom: Manuela nam je otkrila svoju stranu priče

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manuela priznaje da najbolje prolaze natjecateljice koje su u potrazi za savršenstvom posegnule za novim grudima.

Bodybuilderica Manuela Novak krasila je naslovnice brojnih časopisa. 15 godina kasnije, u jednako je dobroj formi. Od klasičnog bodybuildinga je odustala, a sada joj je, s 38 godina, cilj pomesti konkurenciju na body bikini i fitness model natjecanjima.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Je li pretjerala? Malo se napuhala: Danas baš svi pričaju o velikim bicepsima Jennifer Lopez

"Moraš biti zgodan, privlačan, bitna je simetrija tijela koje mora biti utegnuto i fit. Na visokim si petama, otkriva se dosta tijela', objašnjava Manuela.

Odgovorila na kritike: 'Vježbala sam i sad ponosno pokazujem svoje tijelo'

Iako mnogi intenzivno vježbanje povezuju s manjkom ženstvenosti, na ovakvim se natjecanjima pozornost posvećuje svemu što ženu čini ženstvenom - frizuri, nakitu i šminki. Na svjetskom bodybuilding i fitness natjecanju nedavno je osvojila visoko peto mjesto u kategoriji fitness model.

'U ovoj mojoj kategoriji je bilo jako mladih cura. Ja imam sad ove godine ću imat 38 godina, i sve su mahom bile po 10, 15 godina mlađe od mene', objašnjava. Najbolje, kako kaže, ipak prolaze natjecateljice koje su u potrazi za savršenstvom posegnule za novim grudima.

'Dosta simetriju daju tijelu i grudi umjetne, pa su cure koje su imale ugrađene grudi bolje i prošle', kaže. Za ovakvo je tijelo dovoljno sat vremena tjelovježbe na dan, pa treninge nije teško kombinirati s poslom i obiteljskim životom.

'Imam kćerku od 5 i pol godina, koja jako voli to što ja radim, jako je ponosna na mene, i uspijevam. Normalno, ono malo je teže, ali sve se može, i tata je tu, deda, baka, pa svi malo uskaču, vrtić', objašnjava.

Kako izgleda život jedne bodybuilderice, saznajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene