Čista ljubav

Otkriveni detalji sa snimanja: ''Jedva čekam ići spavati''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što je za njih čista ljubav, junakinje nove istoimene dramske serije Nove TV otkrile su za IN Magazin.

Ksenija Pajić, Tara Rosandić, Sementa Rajhard i brojne druge dame otkrile su za IN Magazin detalje sa snimanja serije Čista ljubav kao i to kakvi su likove koje utjelovljuju. Od jeseni ćemo Kseniju Pajić moći gledati u ulozi u kakvoj je još nismo imali priliku vidjeti. U novoj dramskoj serije Nove TV Čista ljubav ova će glumica utjeloviti Editu. Neobičnu, pomalo usamljenu ženu, nerealnih očekivanja. Kako kaže, napokon više nije manipulativna zlica s televizijskih ekrana. No ova uloga nije joj donijela samo nove izazove, već i promjenu imidža.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

"Uvijek mogu reći, ja to zbog posla. Mogu napraviti bilo što od sebe jer ja to zbog posla. Ali sviđa se i mojoj kćeri i prijateljima", kaže glumica Ksenija Pajić.

Veliko ohrabrenje i potporu svojih namilijih ima i Nives Celzijus koja će prvi put glumiti u dramskoj seriji. Kako kaže, i kolege joj pomažu i savjetuju je. Posebice kada vide da ima tremu jer se snimaju ljubavne scene.

"Ja se jako zabavljam. Moram priznati da kad završi snimanje da jedva čekam ići spavat da dočekam novo jutro i da ponovno krenem sa snimanjem", rekla je Nives Celzijus. Veseli se i zato što je dobila ulogu baš onakvu kakvu bi za sebe odabrala. "Vrlo moćna, atraktivna žena koja zna što želi od života. Ima visoko postavljene ciljeve. Korača velikim koracima i ništa je ne može spriječiti u tome", dodaje Nives.

Snažne emocije i dramaturški preokreti uporište su Čiste ljubavi. Glavni junaci su Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić, u liku Sonje. "Mlada žena koja se pokušava pronaći u trenutku svog života i čije ćemo avanture proživljavati do kraja serije", kaže Tara Rosandić.

Tara na malim ekranima nije bila dugih šest godina. No to ne znači da joj nije nedostajalo glumačkih angažmana. Posebice kazališnih. Njezin lik pokazat će da se za čistu ljubav vrijedi boriti. No to ne vrijedi samo u scenariju, već i u stvarnom životu.

"Partnerstvo. Gdje ljudi podržavaju jedni druge. Gdje nema malicioznosti. Želje da se nekog ošteti. Podržavanje. Prijateljstvo", kaže Csilla Barath Bastaić na pitanje što je za nju čista ljubav. "Sama riječ kaže. Ono što ja trenutno osjećam prema svojem djetetu", dodaje Olga Paković.

Glumice Olga Paković i Csilla Bartah Bastaić snažno su povezane s glavnom junakinjom Čiste ljubavi. Olga kao njezina sestra, a Csilla u ulozi Dine, njezine najbolje prijateljice. "Ja znam cijelu ekipu jer dugi niz godina surađujemo i bilo mi je super prvi dan kad sam vidjela da su svi poznati. Znam sve producente", dodaje Csilla.

Ispreplitanje likova iz različitih serija, filmova i predstava za glumce je uobičajeno. Iako su skloni reći kako oni ne žive u njima jer je to samo posao, ipak nije tako. "Ja se zovem Mina, mlada djevojka, tajanstvena i ima bitnu ulogu kad dolazi u mjesto. Polako se otkriva što traži. Zabavna je uloga i stalno se nadograđuje", zaključila je Sementa Rajhard.

Nadograđivat će se i radnja Čiste ljubavi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bit će to priča s visokim ulogom i tajnama iz prošlosti. Sigurno je, ove jeseni čeka nas još jedna atraktivna domaća serija s neodoljivim ljubavnim zapletom u produkciji Nove TV.

 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene