Stiže jedan prosac!

Trema zbog glume s profesorom: Konstantin Haag dolazi kao pojačanje u seriju Dar Mar!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Konstantin Haag - 1 Katarina Baban - 1 In Magazin: Konstantin Haag - 2 In Magazin: Konstantin Haag - 3 In Magazin: Konstantin Haag - 4 In Magazin: Konstantin Haag - 6 In Magazin: Konstantin Haag - 5 In Magazin: Katarina Baban Katarina Baban - 2 +0 Katarina Baban prva emisija TLZP - 5 Galerija

Ravno iz Njemačke Seki u Dizmovo stiže jedan prosac. Zbog ove uloge ali i scena s nekim glumcima Konstantin Haag čak je imao i tremu. Njegov dolazak dio je novih zapleta, a nije ni jedini koji stiže napraviti Dar Mar. Tko će se još pridužiti ekipi serije pogledajte u prilogu In magazina!

Uglađen, šarmantan i s tajnim zadatkom, u Dizmovo stiže Jurgen. Uloga je to u kojoj ćemo gledati Konstantina Haaga.

TON: Konstantin Haag
''Dolazim kao iz Njemačke. Obitelj Mikulić je dala jedan oglas da bi oženila svoju kćer, ali ja dolazim iz potpuno drugih razloga koje sad neću otkrivati, koje ćete onda vidjeti, gledat ćete seriju. Ali zanimljiv je lik jer napokon imam dva jezika gdje mogu malo kombinirati pošto sam ja rođeni Nijemac, iskoristiti isto malo svog jezika'', priča Konstantin Haag. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban lijepe vijesti! Naša lijepa glumica zbog novog imidža dobila je smiješan nadimak, a pohvalila se i velikom novosti: "Dugo sam sanjala o tome!"

Nije Jurgen jedini koji će se pridružiti ekipi serije Dar Mar.

''Narasla mi je kosa preko noći onako poprilično, metar.... hahahaha. Igram Tinu, to je supruga jednog korumpiranog policajca, odnosno načelnika, jedna onako vesela, vrckasta ženica koja je eto dospjela u brak s čovjekom s kojim se baš ne voli. Stvari nisu idilične ali svašta nešto se izdogađa'', priča Katarina Baban. 

Katarina ne krije oduševljenje ulogom Tine, a posebno joj se sviđa njezin imidž. Tina je, naime, uvijek sređena od glave do pete.

''Ja bih najradije imala dugačku kosu, dobro ne baš ovoliko dugačku ali navijala sam za ovaj imidž i neka se vidi da žena pazi na svoj izgled, tako da uvijek su tu nekakvi noktići, kosa dugačka, ravna, ispeglana, obleka neka luda u kojoj bi netko izašao van u klub, ali ona tako u pol bijela dana hoda, jako me veseli ovaj lik, jako mi je zabavan'', priča. 

Jako je zabavno ispred, ali i iza kamera.

''Prekrasno je, ovaj set me najviše oduševio, stvarno izgleda divno. Uživo je još ljepši. Ekipa je super. Većinu njih otprije znam, ali dobro ja se na Novoj TV osjećam kao kod kuće'', kaže glumica. 

No Konstantin je prije snimanja imao malu tremu, posebno zbog scena koje snima s Milanom Štrljićem.

''Pošto je on meni bio na Akademiji profesor i to je nekako neki idol, mislim da je svima njihom profesor nekako idol i sma činjenica da smijem biti tu s njim na setu i bit s njim u sceni, što nisam nikada očekivao da će biti, to je ono osjećaj woow'', priča Konstantin. 

''Najveća trema mi je bila radi toga, ne radi scena uooće, ajme sutra imam te i te scene, imam sa Milanom scene, morat ću malo pazit. Ali on je toliko profesionalan i da nešto pogriješim on bi mi sigurno dao neki komentar, nešto bi mi pripomogao'', dodao je glumac. 

Više nego zanimljivi bit će Jurgen i Tina, a ne sumnjamo da će prikovati uz ekrane u novim epizodama serije. Dar Mar je zajamčen.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Celebrity Pojavile se prve fotke Toma Cruisea nakon što je šokirao promjenama na licu, pogledajte kako izgleda ovih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene