Razlika je vidljiva

Pojavile se prve fotke Toma Cruisea nakon što je šokirao promjenama na licu, pogledajte kako izgleda ovih dana!

Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Galerija

Tom Cruise snimljen je na aerodromu Duxford u Cambridgeu, gdje se priprema za nastavak snimanja filma "Nemoguća misija 8".

Holivudski glumac Tom Cruise viđen je na aerodromu Duxford u Cambridgeu, gdje pohađa satove letenja borbenim avionom uoči nastavka snimanja filma "Nemoguće misije 8", u kojem igra glavnu ulogu.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

To je prvo pojavljivanje 59-godišnjeg Toma nakon što je šokirao obožavatelje svojim izgledom na košarkaškoj utakmici LA Dodgersa, na kojoj je izgledao gotovo neprepoznatljivo i nakon koje su mnogi zaključili da je pretjerao s podvrgavanjem tretmanima pomlađivanja.

Na najnovijim fotografijama glumac izgleda poprilično prirodnije i otekline na licu nisu više toliko vidljive.

Na temu njegova izgleda bila se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njihova novog izgleda.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i s filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji je sugerirao da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", zaključio je Perry. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene