Podrška Vatrenima!

Tony Cetinski u četvrtfinalu u dresu kapetana: ''Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je''

Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Toni Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) +0 Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Prošlo je godinu dana otkad su se Tony Cetinski i supruga Dubravka preselili u njegov rodni grad Rovinj. Povratak u Istru blagotvorno utječe na njihov život i glazbeno stvaranje. S Tonyjem smo razgovarali uoči izlaska novog singla o velikom humanitarnom koncertu, ali i o nogometnoj euforiji. Naime, subotnju će utakmicu Tony gledati, ni više ni manje nego u dresu Luke Modrića.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Tony Cetinski Dubravku je upoznao prije pet godina i zaprosio je nakon samo šest mjeseci. Ljubav su tada proslavili s čak tri vjenčanja. A Tony ni danas ne skriva kako mu je tek treći brak donio sreću te da su on i 15 godina mlađa Duda i dalje nerazdvojni.

Pogledaj i ovo Jen Selter (Foto: Instagram) Vruće fotke Američka zvijezda s najseksi guzom na svijetu uživa u Hrvatskoj i pozira u Modrićevu dresu

''Ne želim uvrijediti bivše, ali nemjerljivo je. Neka kompatibilnost, ljudi moraju biti slični da bi bili čvršće povezani'', priznao je Tony Cetinski.

Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr) Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr)

Prije godinu dana iz Zagreba su se preselili nedaleko od njegova rodnog Rovinja. Nakon 25 godina života u Zagrebu to je bila teška odluka, no Tony kaže - itekako ispravna. ''Bit svega je kad dođeš kući, da si u miru, da uživaš u prirodi, mi imamo svega nekoliko kuća ima oko nas, na rubu sela'', objašnjava Tony koji uživa u Istri.

Ovog vikenda humanitarnim koncertom ''Korak u život'', u sklopu kojeg će se pratiti utakmica Hrvatske protiv Rusije, i Tony sudjeluje u akciji prikupljanja sredstava za nastavak školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koji imaju želju, no ne i mogućnosti nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Naravno, Tony jedva čeka utakmicu Hrvatske i Rusije. Emocije će nesumnjivo biti na vrhuncu i prije koncerta. Tony se pohvalio i poklonom Luke Modrića.

''Uspomena kada smo igrali kvalifikaciju za Europsko prvenstvo u Londonu. Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je, dobio sam i od Srne i Mandžukića'', kazao je Tony, a što su mu to dečki poklonili, pogledajte u našem videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene