Zaljubljeni Tony

'Dubravka je medicinska sestra koja umjesto crvenog križa ima - srce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi televizijski intervju nakon trilogije vjenčanja, kako je sam nazvao svoja svadbena slavlja, pjevač Tony Cetinski odlučio je dati za naše kamere.

Koje od tri vjenčanje je najdraže Tonyju?  'Treće. U Las Vegasu je bilo dobro to što smo bili sami, pa smo se jedno drugome posvetili. A onda naravno u Vinkovcima gdje smo jedva preživjeli staru rakiju 40 godina koja je bila zakopana, ali preživjeli smo. I tu gostoljubljivost po kojoj su Slavonci poznati. Naravno i njena obitelj koja je napravila stvarno veličanstvenu svadbu i nije ničega falilo. I na kraju ta fešta, taj party s prijateljima i kolegama koji je isto bio neizbježan. Ne možeš se u Las Vegasu oženit, doći ovdje i reći mi smo se oženili. Moraš napravit neku feštu i za prijatelje i kolege', kaže sretni Tony koji ne skriva komplimente kada je riječ o njegovoj novoj supruzi.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Tony Cetinski i Dubravka Dujak slavili i treći puta

'Ona je žena dijete, a to je nešto što je jako kompatibilno meni. Ja sam isto tako, iako imam 44 godine, dosta djetinjast. Mislim to zadržat u sebi do kraja. Nekako sam uvijek govorio da tog malog princa u sebi ljudi trebaju zadržat. Obožava djecu, djeca nju obožavaju i to ti je sasvim dovoljno. Osim onih nekih baš intimnih stvari o kojima ja sad ne volim pričat javno. Naravno, to su naše stvari intimne između mene i nje', priznao je pjevač i dodao: 'Dubravka je medicinska sestra koja umjesto križa crvenog ima srce. Znači da me ljubavlju liječi i svojom dobrotom. Toliko je zgodna da ja jednostavno više nisam mogao stajati na nogama pa sam morao posegnut za kolicima. Od njene ljepote ja padam u nesvijest'.

Iza Tonija su tri svadbena slavlja - ono u Las Vegasu, slavonska svadba u Vinkovcima i naposljetku zagrebački tulum s prijateljima, a pred njim rad na novim pjesmama i velik koncert na Dan zaljubljenih u Čakovcu. 'Ulazimo u studio, radimo nove pjesme. Jedan prekrasan duet pripremam sa Željkom Joksimovićem. To će bit odlična stvar! Već znam da će to bit dobro', najavio je Tony.

Pogledajte cijeli intervjuu u videu inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene