Spomenuo i Hanu

Tonči Huljić progovorio o vjeri i otkrio neke nepoznate detalje o sebi: ''Počeo sam čitati znakove i primjećivati''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 1 Tonči Huljić - 4 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Tonči Huljić Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +0 Tonči Huljić Galerija

Prvu pop misu u svijetu Tonči Huljić izvest će krajem lipnja u Zagrebu. Koliko je vjera važna u njegovu životu i kako je prije desetak godina spoznao da bez Boga ne može, otkrio je Juliji Bačić Barać za In magazin, a priznao i da je pravi hipohondar koji se stalno brine za zdravlje svojih najbližih te da, kad je kuhinja u pitanju - ne zna ni jaje oguliti.

''Ne želim nikoga vući za rukav i uvjeravati ga moraš vjerovati u Boga i tako dalje. Svi oko mene su vjernici, crkva mi je prvi susjed'', započeo je svoj intervju Tonči Huljić. 

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Koliko je vjera važna u životu Tončija Huljića, ne krije, ali priznaje - nije uvijek bilo tako.

''Počeo sam čitati neke znakove, počeo sam neke stvari primjećivati i onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja - povjeruješ. Ne mogu kazati da sam bio takav do prije 10-12 godina, onda eto tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti'', govori Tonči. 

Tonči se ne može skinuti ni s glazbe. 12. srpnja sa svojim crossover spektaklom nastupit će na Ljubljana festivalu.

''To je jedan od tri najveća europska festivala klasične glazbe. Mene zapravo u posljednje vrijeme interesiraju samo ti i takvi festivali

A prije Ljubljane, 25. lipnja, svoju Pop misu izvest će u Zagrebu. Bez glazbe ne može zamisliti nijedan dan.

''Ja nemam nikakav hobi, ja sam potpuno nesposoban za normalan život, ja ne znam oguliti jaja skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, mene raduje samo raditi muziku'', zaključio je Tonči. 

Glazba i obitelj smisao su mu života, a na izvedbi pop mise u Zagrebu trebala bi biti i njegova kći Hana.

''Sigurno će biti i zato i jesmo stavili taj datum 25.6. da je to bar dva do tri tjedna prije porođaja, dio mise će sigurno pjevati. Misa je bila koncipirana za takav jedan specifičan glas kakav ona ima, ali evo našli smo alternaciju'', kaže Tonči. 

Hana je i skladala dio mise, a kao trudnica, kaže Tonči, uopće nije zahtjevna.

''Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa'', govori Tonči. 

Da postane djed, dugo je priželjkivao, a ta želja ostvarit će mu se u srpnju, kad na svijet stiže unučica.

''Hana je malo zrelija iako je mlađa, žene su inače uvijek odgovornije i sklonije tome da postaju majke'', govori Tonči. 

Sa suprugom Vjekoslavom u braku je više od 30 godina. I privatno i poslovno izvrsno funkcioniraju.

''Znam samo da nije bilo Vjekoslave da se vjerojatno nikad ne bih ženio, a tu priliku nisam smio propustiti'', kaže Tonči. 

Huljić je u listopadu prošle godine proslavio 60. rođendan. Godine, kaže, osjeti samo kod tjelovježbe.

''Bogu hvala zdrav sam, malo otkazuju ono nešto amortizeri, ramena kao u starom auto, starom, ali dobro održavanom autu'', kaže. 

Kad je zdravlje u pitanju, tu je pravi hipohondar.

''Nisam samo hipohondar za sebe, nego za cijelu svoju obitelj sve stalno pazim, stalno sam nekako opterećen, stalno se nečega bojim, a to je nešto što ne bi trebalo, što ne ide s vjerom'', kaže. 

Ovih dana objavit će i novu pjesmu s Madre Badessom, a ljeto dočekuje s osmijehom i zbog koncerta i zbog proširenja obitelji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +12 Vidoje Ristović Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 3 +4 Tamara Vučić - 6 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene