Spremni za izazove!

''Survivor'' se uskoro vraća na male ekrane: Upoznajte kandidate koji su već otputovali na pripreme u Dominikansku Republiku!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 1 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 2 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 3 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 4 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 5 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 6 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 7 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 8 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 9 Enea Tonsa - 7 +14 Enea Tonsa - 6 Galerija

Nakon uspješne prošle sezone, koja je prema gledanosti bila jedna od deset najgledanijih zabavnih emisija emitiranih u 2022., zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane. U prilogu vas upoznajemo s petero kandidata, koji su već otputovali na pripreme u Dominikansku Republiku.

Student ekonomije, Zagrepčanin David Bublić, bavi se hokejom na ledu. Uz sportski duh, među svojim vrlinama ističe predanost, upornost, dobrotu, strpljivost:

Pogledaj i ovo Marina Pivalica nije joj žao Klanovi u Survivoru, Marina napustila natjecanje: ''Licemjerno je što su me došli grliti, a svi znaju da im nije stalo''

''Ja sam se u Survivor odlučio prijaviti prvenstveno da ispitam svoje granice....'', kaže. 

Anđela Ćaćić vesela je, pričljiva i energična konobarica iz Like. Kaže da je oduvijek bila avanturistički tip. A prijavila se jer ju je brat uvjerio da je stvorena za Survivor:

''A i brat mi je uvijek govorio ti si kljuka, ti su ful opičena...'', priča. 

Enea Tonsa riječki je bodybuilder koji iza sebe ima više od 20 godina natjecanja. Uz posao trenera fitnessa, uživa u hobijima poput crtanja, plesa i sviranja gitare.

''Taj format mi se najviše sviđao od svih formata...'', kaže. 

Karlovčanin Denis Sviličić, magistar je prometa, ali i ljubitelj sporta i adrenalina, a često ga se može pronaći u teretani ili na ulici jer voli street workout.

''Jer imam osjaćaj da sam spreman za takve izazove...'', kaže. 

Marina Pivalica je trenerica fitnessa iz Splita. Kaze da je sportskog i avanturističkog duha, a na prijavu ju je potaknuo sin Gabriel:

''Ideja je od prošle godine kada smo ja i sin zajedno gledali Survivor'', ispričala je. 

Ovi avanturisti, rekreativci i sportaši na brojnim su testiranjima pokazali natprosječnu brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma, koja je neizostavan faktor za uspjeh u showu. Vjeruju da će ovaj show opravdati i njihova očekivanja. 

Uz uzbudljiv koncept, dinamične igre i poligone te upečatljive, poticajne i dirljive životne priče kandidata, dobre zabave neće nedostajati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo  

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +12 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene