Izuli ih iz cipela

Supertalent euforija: Tko je rasplakao žiri, a tko ga nasmijao do suza?

Supertalent 2018 žiri tijekom Zorica Sekulić Supertalent 2018 žiri tijekom Zorica Sekulić 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent 2018 žiri tijekom Zorica Sekulić Supertalent 2018 Maja Šuput Supertalent 2018 Edina Mišković Supertalent 2018 Mujo Memić i Maja Šuput Supertalent 2018 Josip Požgaj Supertalent 2018 plesni par Fusion, Valentina i Ivan +0 Supertalent 2018 Modus Galerija

Supertalent je i prošle nedjelje pred malim ekranima držao brojne gledatelje. Iako smo gotovo na početku showa, već je po treći put stisnut zlatni gumb.

Još jedan Supertalent službeno je otvorio nastup plesača Diega. Rodom iz Brazila, njegova izvedba razgalila je njegove prijatelje, ali i žiri. Odrekao se svega, a svi koji ga poznaju, iznimno su ponosni na njega i on je njihova inspiracija. 

Pogledaj i ovo Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Ovo je ludilo! Ako je Hanka Paldum ovo vidjela, bit će oduševljena, a i Lepa Brena ima svoju ulogu u ovoj priči!

''Mene si izbacio iz cipela, meni si bio fantastičan!'', poručila mu je Maja Šuput. 

Sličan je dojam na žiri ostavio i sedmogodišnji Niko, kojeg je Martina prozvala malenim Billyjem Elliotom.

Još jedan neobičan odabir iznenadio je publiku i podijelio žiri. Bio je to Josipov nastup. 

''Kao što je Davor rekao, ti ne pjevaš najbolje na svijetu, ali imaš nešto zaista posebno. // Tako mi je bilo lijepo s tobom da zanemarujem ama baš svaku pogrešku večeras'', rekla mu je Maja, dok mu je Martina poručila da je za nju savršen u tisuću i jednoj nesavršenosti koju im je prezentirao. 

A bilo je tu i govorenja unatrag, vožnje sa zatvorenim očima, kao i trbušnog plesa sa sabljama. 

Pao je i još jedan zlatni gumb!

Riječ je o plesnom studiju Modus koji se direktno u polufinale Supertalenta plasirao svojom sjajnom koreografijom.

A ovu će sezonu, osim plesne skupine Modus, kojoj je Martina osigurala izravan plasman u finale, posebno pamtiti ˝povratnik˝ Mujo Memić, kojem se napokon ostvarila želja iz prošle sezone, iako ga Maja u prvi trenutak nije prepoznala...

Iako za Muju nije bilo treće sreće, pa ni ovog puta nije prošao, Maja mu je ipak večer učinila nezaboravnom. U intimnoj atmosferi pred 4 milijuna ljudi, Maja i Mujo uživali su u romantičnoj večeri, a Mujo se, jednom zauvijek, oprostio od Supertalenta.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene