Muško-ženski odnosi

Što je potrebno za sretnu vezu? Amar Bukvić ima svoj recept!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pitate se koji su to najčešći problemi koji se pojavljuju u vezama te što možete učiniti kako bi ih prevladali? Pred našu kameru priveli smo jednu od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja s tog područja, a i domaća lica priznala su zanimljivosti iz svojih veza...

Godine istraživanja i savjetovanja američkoj autorici najprodavanijih knjiga s područja seksualnosti Amari Charles donijele su sljedeći zaključak. Najčešći problemi u brakovima i vezama isti su diljem svijeta. 'Prvi je taj što nema dovoljno komunikacije, ljudi ne govore što žele, drugi su problemi s novcem, a treći je nedovoljno seksualne intimnosti', kaže Amari.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova odabranica Mjesec dana nakon prekida ponovno ljubi!

Nakon dvije godine veze: Domaći glumac Amar Bukvić izrekao je 'sudbonosno da'

Također, u svakom partnerskom odnosu treba biti svoj, iskren, a različitost partnera katkad je poželjna pa od nje ne treba bježati. Najgora opcija je zatomljavanje vlastitih osjećaja. Zato ova Amerikanka polaznike svojih radionica uči kako se otvoriti partneru i jasno mu dati do znanja što se od njega očekuje. 'Prije nego što postanete ljubavnici, najbolje je biti prijatelji. Imati slične interese, prijatelje, podupirati se. Za dugoročnu vezu najbitnije je biti prijatelji' - no ništa bez STRASTI.

'Volim je zato što se Alma smije mojim pre glupim forama koje volim bacati, ona je jedna od osoba koja to može trpit. Volim sve na njoj, ovako kak stoji sad i pravi se kul', priznao je glumac Amar Bukvić pred našim kamerama.

Manje svađe i eventulana ženska prigovaranja, ne treba uzimati k srcu . A ono što želiš od partnera, kaže ova terapeutkinja, najprije ćeš dobiti ako i sam zračiš tako. Jednostavno je, ako dovoljno cijeniš sam sebe, i drugi će te tako doživljavati. Pogledajte i prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene