Uvijek iskren

Stjepan Hauser otkrio zašto smatra da nije fer biti vjeran samo jednoj ženi!

Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Reporter IN magazina Davor Garić ispitao je Stjepana Hausera o brojnim ženama na njegovu profilu na Instagramu te što mu za to kaže njegova majka.

Reporter IN magazina Davor Garić bio je na snimanju spota sa Stjepanom Hauserom u blizini Pule te je iskoristio priliku da ga ispita o nekim stvarima, prvenstveno o ljubavi i ženama.

Pogledaj i ovo Miron Hauser (Foto: IN Magazin) Zakon braće Stjepan Hauser ima jednako talentiranog brata Mirona, no on se ne voli toliko eksponirati u medijima

"Danas je veliki dan jer smo uspjeli skupiti sto klinaca sa svih strana Hrvatske, našu budućnost koja svira ove prekrasne instrumente. Divno je biti među mladima, sad se osjećam odgovorno, ne mogu više biti budala kao što sam bio dosad. Sad moram tu i tamo pripaziti što govorim, kako se ponašam i malo me hvata frka", na početku je otkrio Hauser u svom stilu.

Upravo zato Davora je zanimalo je li neku medijsku izjavu kasnije požalio?

"Znaš što je problem? To tek kasnije, kad postaneš sve uspješniji i veći i važniji, onda idu kopati po smeću iz prošlosti i onda ti dođe 'ajme meni, imaju materijala, mogu se odmah upucati.'" Stjepan je otkrio kako, iako ga žele i na drugim kontinentima, uskoro kreće samo na europsku turneju, uz objašnjenje kroz smijeh "ne da mi se", a priznao je i kako se 2Cellos planiraju vratiti u velikom stilu 2021. godine, na 10. godišnjicu postojanja.

"S Lukom sam se čuo kad mu se rodila kćer, čestitamo sam mu", poručio je Stjepan te istaknuo kako se odmaraju jedan od drugoga što je više moguće te kako je to zdravo za njihovo mentalno stanje. A kakvo je Stjepanovo mentalno stanje sa ženama koje se stalno pojavljuju na njegovu profilu na Instagramu?

"Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali mi ne ide", ističe kroz smijeh veliki ljubitelj žena.

"Moja je majka jedina žena koja me zapravo voli. Ona me bezuvjetno voli, a sve druge ljubavi itekako su uvjetne. No mama se ne slaže s tom mojom životnom filozofijom. Svaka mama želi najbolje svom sinu, ali ponekad mame ne znaju što je najbolje za njihovu djecu."

Što je još otkrio našem Davoru, pogledajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene