Čime će osvojiti žiri?

Otkrivamo kako se pripremaju kandidatkinje izbora za Kraljicu Hrvatske: ''Ljepota je prolazna, treba ulagati u sebe!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Hrvatske - 1 Kraljica Hrvatske - 2 Kraljica Hrvatske - 3 Kraljica Hrvatske - 4 Kraljica Hrvatske - 5 Kraljica Hrvatske - 6 Kraljica Hrvatske - 7 Lennarta Spajić - 1 Lennarta Spajić - 2 +0 Lennarta Spajić - 3 Galerija

Ekipa In magazina predstavlja kandidatkinje ovogodišnjeg izbora za Kraljicu Hrvatske. Djevojke su na pripremama u Istri dobile isto iznenađenje u kojem su uživale i Angelina Jolie i princeza od Monaca, a čime dame planiraju osvojiti žiri otkrile su našem Davoru Gariću!

Rovinjskim akvatorijem plovi gusarski brod s najljepšom posadom. Jedini opasan plan ovih piratkinja je dobro se zabaviti, a jednu će uskoro proglasiti najljepšom. Kandidatkinje Kraljice Hrvatske pripremaju se za finalni izbor. Životni moto ovih mladih dama sasvim je jednostavan.

''Meni je moto u životu da sam sretna i zadovoljna sama sa sobom i uvijek radim što više sa sobom kako bih to upotpunila i mislim da je to najbitnija stvar. Ovo sve ostalo dolazi s time, jer zapravo ti kad zračiš pozitivnom, sve pozitivno ti se privlači u život'', govori Ana Lambaša. 

Osmijeh je često odlučujući faktor za pobjedu, no ni idealne proporcije nisu na odmet. Koji je njihov adut iz rukava?

''Definitivno bih rekla komunikativnost, dobrota, mogu se snaći u svakoj situaciji i jednostavno biti svoja'', govori Josipa Hadrović. 

Irena je svoje mjesto u finalu izborila kao Kraljica Zagreba pa je slast pobjede već okusila.

''Pa normalno nitko ne očekuje pobjedu, ali se prijaviš da nešto dobiješ tako da sam u jednu ruku očekivala, u drugu nisam, jako sam bila iznenađena i baš mi je bilo drago kad su me proglasili'', kaže Irena Jakičić, Kraljica Zagreba 2022. 

Ljepotica koja ove godine izbori pobjedu, krunu Kraljice Hrvatske naslijedit će od ove atraktivne studentice politologije. Što je Lennartu u moru ljepotica dovelo do pobjede?

''Mislim da ta neka prirodnost i opuštenost jer uvijek pokušavam btii to što jesam, ne previše se trudit pokazat u nekom drugom svjetlu, tako da mislim da je to bitno i to je neki savjet drugim curama da budu prirodne na takvim natjecanjima'', govori Lennarta Spajić, Kraljica Hrvatske 2021. 

A što je ovim mladim damama važnije - diploma ili dobar izgled?

''Ja bih rekla da je sve jednako bitno, naravno svi imamo drugačije prioritete, meni je osobno bitno da sam obrazovana što i jesam, magistrirala jesam, a sad je malo vrijeme došlo i za ove opuštenije stvari'', govori Marija Horvat. 

''Ja imam već 25 godina i mislim da je meni sad balans, i diploma i izgled, znači nikako se ne treba zapustiti'', govori Irena Jakičić, Kraljica Zagreba 2022. 

Zapuštanje ne dolazi u obzir, pogotovo kad su u pitanju društvene mreže, no tu leži i jedan problem.

''Ovi popularni Kim kardashiani i ostali su napravili da izgledamo isto, ali sve više dolazi do toga da se cijeni da nismo svi jednaki, nego jedinstveni'', priča Josipa Hadrović. 

''Pa mislim da su se vrijednosti iskrivile nažalost danas, društvene mreže su svima prioritet, kako izgledaju fotke na IG, koji filter si stavio, koliko si tu i tu fotku profiltrirao i uredio što mislim da su krivi prioriteti, ali na kraju krajeva bitno je kakvi smo iznutra i kakvom energijom zračimo'', kaže Marija Horvat. 

Kroz koliko onda filtera provuku svoje fotografije prije objave?

''Pa ako ćemo iskreno - jedan! Da malo zbluramo nešto, a podočnjak izbrišemo, ali to je to, nije potrebno mijenjati facu'', kaže Irena Jakičić. 

Kandidatinje izbora Kraljice Hrvatske posjetile su i Brijune. Ondje ih je dočekalo iznenađenje koje su imali samo rijetki.

Slonica Lanka pozirala je s Kraljicama, dame su nahranile i zebre, zaigrale gold i uživale u čarima Brijuna koji se u Istri ne preskaču. Ljepota ovog otočja svakako ostavlja bez daha, no otvara li ljepota baš sva vrata?

''Pa ljepota otvara vrata, ali to je samo prva stvar koja te vodi do nečega, a ovo ostalo zadražava, tako da mislim da je karakter bitan prije svega, prije sve te ljepte i to će kad tad izbit na vidjelo'', kaže Ana Lambaša. 

''Mislim da ljepota definitivno otvara vrata, ali mislim da nakon što se ta vrata otvore trebaš nešto ponudit i na drugim poljima tako da je teško sve uskladiti, ali sigurno da pomaže'', kaže Marija Horvat. 

Na polju vitke figure kraljice nemaju nikakvih problema, a jede se sve redom!

''Pa sve! Sve što se skuha doma, sve što je domaće. Bar ja tako jedem, sve što baka skuha to se pojede, izbjegavat fsat food i jest što više povrća i voća'', kaže Leonarda Kokanović. 

A kakve su ove mlade ljepotice u kuhinji? Kuhaju li kao njihove bake?

''Trudimo se! Hahahah...trudimo se, ali ne baš. Ali uči se, s godinama će se valjda naučiti'', kaže Leonarda. 

Lijepe, odlučne i obrazovane... Kako osvojiti današnje djevojke i pridobiti njihovu pozornost?

''E pa to je već malo kompliciranije. To ne može tako lako...ako naiđe taj pravi naiđe, mislim, već je naiša, možda....'', govori Ana. 

Ostala je misteriozna lijepa Ana, no nema tajni kad ih pitate čega bi se prije odrekle - diplome ili ljepote?

''Definitivno ljepote jer ljepota je ionako prolazna tako da mislim da treba ulagati u sebe i svoje obrazovanje i raditi na sebi uvijek'' kaže Lennarta. 

Jedna od ovih ljepotica ponijet će krunu Kraljice Hrvatske krajem studenog u Rovinju.

Pogledaj i ovo Lennarta Spajić - 1 Ljepota ili diploma? Nova Kraljica Hrvatske Lennarta Spajić jasno nam je dala do znanja koji su joj prioriteti u životu!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov i Arsen Dedić - 1 Tina Vukov i Arsen Dedić - 2 Tina Vukov i Arsen Dedić - 3 Tina Vukov +4 Tina Vukov Nekad i sad Tina Vukov ovako je izgledala prije 16 godina, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti vratila se ljepša nego ikad!

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene