Ekskluzivne snimke

Saša Kopljar kao prvašić - 'Djevojke su me štipale'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Kopljar posjetio je svoju osnovnu školu u sklopu projekta 'Ljubav se dijeljenjem množi'.

Saša Kopljar vrhunski je voditelj Dnevnika. A mi ga na Novoj TV poznajemo i kao velikog šaljivca. Njegov smisao za humor prepoznala su i djeca. Naime, i Saša je u sklopu naše akcije 'Ljubav se dijeljenjem množi' posjetio svoju osnovnu školu.

Pogledaj i ovo Saša Kopljar kći je uspješna u modnom svijetu Naš omiljeni voditelj u izlasku s predivnom kćeri i suprugom, rijetke su prilike kad ga vidimo u ovom opuštenom, obiteljskom izdanju

Druženje sa školarcima Rominu dirnulo do suza

'Pa u početku je bilo neobično dok se nisam naviknuo. Kasnije, u razgovoru s djecom sam se opustio, tako da je bilo jako lijepo iskustvo', priznao je Saša.

Djeca su ga odmah osvojila, a on je za njih rekao da su pametniji, duhovitiji, slađi i simpatičniji nego što su bila djeca u njegovo doba.

Saša priznaje da je u osnovnoškolskim klupama bio odličan učenik i ispunjavao sve obveze koje su od njega tražili. Jedno mu je vrijeme i njegov otac predavao u školskim kuplama.

'Malo mi je bilo čudno govoriti nastavniče svom ocu i govoriti mu vi. On se meni isto obraćao kao i drugima. Uvijek sam očekivao da će nešto drugačije reći, nego drugoj djeci , da će pokazati da mi je otac. Mislim da to nije učinio, barem ne na nastavi', rekao je Saša.

Njegova nekadašnja nastavnica glazbenog ispričala je anegdotu u kojoj je Saša bio jako nemiran na jednome satu, a kada ga je opomenula on je samo rekao da se ne može smiriti jer ga djevojke stalno štipaju.

Saša je bio uspješan još u u osnovnoj školi jer je nekoliko godina imao ulogu predsjednika razreda. Kako kaže, izabran je demokratskim putem i nije se nametao.

Djeca su uživala u posjeti poznatog voditelja. Saša je na kraju s dječacima raspravljao o ljubavnim problemima i treba li djevojkama pokloniti ružu ili sendvič. Na kraju su djeca poželjela  Saši i svim gledateljima Nove Tv sretan Božić i sretnu Novu 2014. godinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene