''Kako dobro izgleda''

Vratio se na mjesto gdje je sve počelo: ''Na stražnjici joj je pisalo skandal''

Sandi Cenov (FOTO: Facebook) Sandi Cenov (FOTO: Facebook)

Sandi Cenov prisjetio se trenutka kada je natpis ''skandal'' pokrenuo veliku ljubav.

Iako brojni estradnjaci zimski krajolik vole zamijeniti egzotičnim destinacijama, ima i onih koji se vesele snijegu i skijaškim stazama. Jedan od njih je i Sandi Cenov, kojem je skijanje velika strast. U zimskim je radostima nedavno uživao u Austriji u društvu obitelji. Sandi se sa svojim klincima vratio na mjesto gdje je upoznao njihovu majku.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov i Tomislava Dukić čovjek s iskustvom Naš pjevač u prošlosti je ljubio dvije misice, a sada je pomogao odabrati i novu najljepšu Hrvaticu!

U idiličnom okruženju i toploj atmosferi, uz kamin i gitaru, Sandi i njegova obitelj provode zimske večeri na austrijskom skijalištu, gdje je pjevač upoznao ljubav svojeg života.

''Ja stvarno smatram da skijanje nije samo spuštanje na te dvije drage daske, nego je skijanje i taj kamin i ta atmosfera i to što su sva drveća pod snijegom i što se taj snijeg svjetluca'', kazao je Sandi.

Iako se fatalni susret, na ovom mjestu, u romantičnoj atmosferi dogodio prije 13 godina, Sandi se i danas sjeća svakog detalja.

''Imala je nekakvu trenirku i otraga gdje je to najljepše (stražnjici) je pisalo ˝skandal˝, ja sam rekao stvarno je skandal kao to dobro izgleda'', otkrio je Sandi kako je krenulo zavođenje današnje supruge.

''Izgledalo je pravo romantično jer sam ja imao gitaru i ta energija koju sam svirao bila je upućena njoj, ona je to prepoznala i glavni trenutak njezine spoznaje da sam ja i apsolvent na pravnom faksu i onda je rekla ˝e sad sam gotova˝. Ona je završila pravo, ona je odvjetnica, tako da imamo o čemu razgovarati u životu'', otkrio je Sandi Cenov.

Sandi Cenov (FOTO: Facebook) Sandi Cenov (FOTO: Facebook)

Što nam je još kazao Sandi, pogledajte u video prilogu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene