Skoro umro

Ekskluzivno! Kultni negativac uz "Terminatora" otkrio: "Radim od svoje 13. godine, isprva na gradilištima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert Patrick nije imao dovoljno hrabrosti da pokuša ući u Hollywood. No, nakon što je skoro umro, odlučio se ohrabriti.

Bio je stolar koji se oduvijek želio baviti glumom. No, Robert Patrick za to nije imao dovoljno hrabrosti. Kad je na jedrenju jedva preživio, suočio se s vlastitim strahovima i otišao u Hollywood. Ondje ga je dopala uloga koja će mu obilježiti život - ona poznatog zlikovca u kultnom filmu "Terminator". U razgovoru s našom Ivanom Nanut glumac je priznao da mu je u karijeri pomogao Bog, zašto se tijekom snimanja "Terminatora" oženio te zbog čega je na glasu kao veliki profesionalac.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Na početku intervjua otkrio je da bi želio posjetiti Hrvatsku, a potom je komentirao i svoju impresivnu radnu etiku. "To je zaista izvanredna stvar. Kad ste 33 godine u ovom poslu te i dalje redovito dobivate uloge, iza toga očito stoji dobra radna etika. Jako se ponosim time. Te sam vrijednosti naslijedio od svog oca", priča Robert. "Radim od svoje 13. godine. Isprva sam radio na gradilištima. Postavljao sam stolariju. Profesionalni glumac postao sam tek s 25 godina", prisjeća se glumac.

Glumom se počeo baviti nakon što je skoro umro. To ga je iskustvo, kaže, promijenilo i približilo Bogu. "Počeo sam ga slijediti i evo me ovdje". Dogodila se oluja dok je kao mladić s prijateljima plovio morem. Ponudio se da pliva do obale i pozove pomoć. Tri sata ovaj je heroj neumorno plivao, dozvao pomoć i spasio prijatelje. Otad vjeruje u Boga. "Shvatio sam da imam samo jedan život i da trebam slijediti svoj san." U braku je 27 godina, a sa svojom se suprugom i dalje sjajno slaže te uživa. "Ona je sjajna. Oblikovala me kao osobu i pomogla mi da vjerujem u sebe. Pomaže mi zakoračiti iz kuće svaki dan", zaključuje Patrick.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene