Veliko prijateljstvo

'Arsen Dedić uveo me u ovaj posao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se proslavio kao filmski i kazališni glumac, Rade Šerbedžija ne krije svoju ljubav prema glazbi. Kroz godine je karakterističnim vokalom i osebujnom interpretacijom osvojio brojna srca, a 21. travnja će se ponovno susresti sa zagrebačkom publikom.

Rade Šerbedžija ponovno će zapjevati pred zagrebačkom publikom. Uz nastup koji je krajem 2013. održao upravo u Lisinskom vežu ga lijepe uspomene. Njegovi su obožavatelji tada uživali u višesatnom druženju, a prema svemu sudeći, tako će biti i 21. travnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Sreća najveća ŠTO VIŠE, TO VESELIJE Ovo su najveće obitelji na javnoj sceni

Glumica poručila: 'Čak ni za novac, o privatnom životu ne govorim!'

'Ovaj put će koncert vjerojatno još duže trajati. Dugo će trajati zato što mi je ove godine gost moj prijatelj Arsen Dedić, koji je mene uveo u ovaj posao, učio me kako da pjevam, ali ne samo to - učio me i kako da mislim, i kako da pišem poeziju. Tako da mi je užasno drago da to naše prijateljstvo nekako sad odzvoni u ovim našim zrelim godinama.'

Rade, koji se približava sedamdesetoj, ne razmišlja o povlačenju u miran i tih život. 'Uvijek sam u životu išao do kraja', otkrio je legendarni umjetnik.

Priznaje da je u njegovu uspjehu na poslovnom planu veliku ulogu odigrala njegova obitelj. S petero djece i troje unučadi, kaže da je pravi obiteljski čovjek.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene