Otišli na vrhuncu slave

Prošlo je 17 godina otkako je prestala postojati grupa Teens, hoće li se opet okupiti?

Daniel Beni Daniel Beni In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Beni +0 Daniel Beni Galerija

Na vrhuncu slave dobivali su svaki dan desetke pisama svojih obožavatelja pa ne čudi da bi njihovo ponovno okupljanje razveselilo mnoge. Hoće li se to dogoditi, ali i čime se danas bavi Daniel Beni, saznala je Julija Bačić Barać.

Tko je Daniel Beni dobro znaju svi oni koji su bili djeca ili tinejdžeri krajem devedestih. S grupom Teens ostvario je dječačke snove, nakon toga se povukao iz glazbe, a onda se vratio i sa svojim D'Beni bendom snimio svoju prvu autorsku pjesmu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

''Dosad smo imali suradnju na prva tri singla s Denisom Dumančićem iz Letećeg Odreda s kojim sam dugi niz godina prijatelj i surađivali smo u vrijeme Teensa i jednostavno smo sami htjeli početi raditi autorski rad'', objasnio je Daniel. 

"Doza" je peti singl Danijelovog D'Beni banda, a u videospotu se kao glavna glumica pojavljuje bivša manekenka Jelena Urukalo.

''Nju sam pozvao kao prijateljicu, znamo se dugi niz godina, čak smo prije 15-ak godina snimali spot zajedno još u vrijeme Teensa'', otkrio je. 

A upravo to vrijeme provedeno s Teensima zauvijek je obilježilo njegovu karijeru.

''Ne mogu od toga pobjeći niti želim jer to je stvarno jedan period u mom životu koji sam prošao i puno iskustva tu stekao, naravno bili smo djeca'', kaže. 

oj djeci pošlo je za rukom da svaki od svoja tri albuma prodaju više od 30 000 primjeraka, a gdje god bi se pojavili slijedila ih je vojska obožavatelja.

''Mi smo imali taj fan club, tada su se još pisma slala, znali smo dobivati po 40-50 pisama dnevno sa svakakvim poklonima unutra, čak i novcima za CD koje smo, naravno, odmah vraćali'', prisjeća se. 

A onda su se nakon nekoliko godina, 2003. razišli.

''Tada sam se čak i odmakao od glazbe neke dvije, tri godine i bavio se s drugim poslom skroz, razbistrio glavu'', priča. 

''Bavio sam se ugostiteljstvom, odlučio sam se uzeti jedan kafić koji sam vodio, pa sam čak još jedan i rekao sam da mi je toga dosta sad se vraćam svojoj najvećoj ljubavi'', zaključio je. 

Glazbu je u drugi plan, nakon što je postala majka, stavila i njegova rođakinja i pjevačica Teensa, Claudia Beni.

''Prati nas koji put, dođe i na neki koncert, nadam se da će koji put i zasvirati s nama'', rekao je. 

A sve koji su ih nekad obožavali, sigurno zanima hoće li se ikad više okupiti Teensi?

''Uvijek postoji mogućnost za to, nismo još razmišljali, ali ako dođe vrijeme za to će se sigurno desiti

Danas je ova nekad tinejdžerska zvijezda u sretnom braku i otac je jednogodišnjeg sinčića Liama, a privatno i poslovno ima velike planove za budnoćnost.

''Najbitnije je čovjeku da ima super odnose u obitelji'', zaključio je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene