Novi spot

VIDEO Šušnjara se pretvorila u pravu provokatoricu: 'Mama je rekla da može!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se Andrea Šušnjara snašla u provokativnom izdanju s profesionalnim plesačem i kako je na to reagirao njezin dečko Domagoj?

Grupa Magazin snimila je novi videospot za pjesmu 'Doktore',a kamere inMagazina bile su na setu. Poput većine svojih kolegica, trendu razgolićenosti u videospotovima priklonila se i Andrea Šušnjara pa njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju novi videouradak.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Istina je...'' Andrea Šušnjara uklonila sve fotke s dečkom s društvenih mreža, pa poslije raznih šuškanja objasnila što točno stoji iza toga!

Andrea u seksi haljini: Otimao se mikrofon, plesalo dugo u noć

'Imam jedan dio gdje je malo jedna šokovita kombinacija ha ha, ali dobro, opet nisam gola. Je malo provokativno, mora biti, nažalost, ali sve u svemu uredno je, mama je rekla da može', rekla je simpatična Andrea.

Zanimalo nas je kako je na Andreine provokativne scene reagirao njezin dugogodišnji dečko Domagoj. 'On taj period dok smo snimali te škakljive scene nije bio na setu, nešto je morao otići hitno, ha ha', našalila se Šušnjara.

Iako kaže da nije baš u najboljoj formi, nada se da će do ljeta biti bolje. 'Ja se osobno pripremam u krevetu ha ha. Ne, ne, ne, ja inače ovako zimu malo markiram, a čim dođe proljeće onda se bacim u teretanu duge šetnje, trčanje, tako da bit ću spremna, ja se nadam', rekla je pjevačica.

'Malo je još oštećen vid, ali ovo drugo je sve super. Ova 4 mjeseca ćibe nisu baš ugodna bila za proći, ali prošla su. Najvažnije da je prošlo, sad čekam kad će malo zatoplit, pa ću u more i bit će to sasvim druga priča, otkrio je Ante.

Što se još sprema u kuhinji grupe Magazin pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene