''Napravim nekad block''

Lana Jurčević: ''Mene danas ne određuje je l' imam 55 kila ili 75, svejedno mi je tko što misli''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +0 Lana Jurčević - 4 Galerija

Dobro je poznato da je Lana Jurčević odlična plesačica, a ples je, kaže, pozitivno utjecao na njezino samopouzdanje. Prije nekoliko dana gostovala je na plesnom seminaru i audiciji, gdje je s mladim plesačicama razgovarala kako se trebamo dobro osjećati u svojem tijelu plešući, a nije mogla odoljeti da i sama ne zapleše.

''Imam osjećaj da sam se vratila u neke najljepše periode s početka karijere, dobro mali kasnije, ali nekako smo kroz ovu pandemiju malo svi zaboravili na te neke stvari lijepe stvari koje nam dižu rasploženje''', govori Lana Jurčević kojoj je ples oduvijek dizao raspoloženje, a na plesno-fitness eventu na kojem je gostovala podijelila je s plesačima svoju priču o plesu i samopouzdanju.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević objavila i video Lana Jurčević pokazala što radi kad se nada da je nitko ne gleda: ''Reći će da sam prošvikala!''

''Da li sam ja imala ovo samopuzdanje prije pa ni 5 godina ni 10 ni 15 takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora'', govori. 

Samo ples naravno nije dovoljan, tu je i cijeli niz drugih faktora.

''Mene danas ne određuje je l' ja imam 55 ili 75 kila, je l' imam ono prišta na sred čela, tak mi je svejedno što tko misli bitno da sam ja dobro sa sobom'', govori. 

A svojom pričom o uspjehu oduševila je polaznice ovog plesnog semiara i audicije.

''Meni je bilo najveće iznenađenje koliko je žena zapravo normalna osjećala sam se kao da nam je bilo tko drugi došao, kao neka prijateljica, dala nam je uvid u to kako izgleda njen život i što nju motivira'', rekla je jedna od polaznica. 

''Osim toga što super pleše, jako voli koristiti plesače u svojim spotovima i projektima i naravno da nam ona puno može reći o tome što u principu jedan izvođač zahtjeva od plesača'', dodala je druga. 

A povratku koncerata i svega ostalog iz zabavne industrije nada se i Lidija Iveković, voditeljica plesnog studia Escape, zato je ovaj susret i organizirala. 

''Barbara Streisand nikad nije bila žena po nekim tipičnim mjerilma ljepote, ali je plijenila pozornost gdje god je došla, nju se smatrao wow ženom tako da ja mislim da crte lica aspolutno ništa ne znače,  ljepota energije, to što isijava, to čini čovjeka lijepim'', smatra Lana. 

''Ja sam sebi bila mala zelena, ali sve što mi se događalo, sad kad gledam imam osjećaj da je imalo svoje zašto i zato ne bi danas bila to što jesam da nije bilo cijelog tog puta. Mislim da bi svi trebali imati tako malo isključivanje iz društvenih mreža zato što oni vrlo dobro znaju što da ti serviraju da budeš non stop online ali dobro stvari s kojima se ja bavim fakat moram biti online ali bar se trudim povremeno neku mrežu stvaiti na block'', kaže. 

''Bit će zanimljivo čak i meni samoj vidjeti što se dogodilo s Lanom u tom nekom muzičkom smislu nakon cijele ove pandemije'', zaključila je za kraj razgovora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene