"Najbolje tijelo na estradi"

Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je na Instagramu objavila izazovnu fotografiju, na kojoj je jedva pokrila svoje golo tijelo, a prizor je raspametio njezine fanove.

Pjevačica Severina (49) zagolicala je maštu obožavatelja svojom novom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Ogrnuta samo kratkom srebrnom jaknicom, koja je jedva pokrila njezino golo tijelo, zauzela je zavodljivu pozu i pokazala puno više nego što smo od nje navikli, a poprilično je jasno zašto je u opis fotke stavila: "Uvod u anatomiju".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najbolje tijelo na estradi", "Koja mačka", "Ispale su mi oči", "Predivna si", "Kakva žena", "Nisi s ove planete", pisali su joj obožavatelji koje je raspametio prizor, a fotka je u sat vremena skupila više od 20 tisuća lajkova.

Severina je i prije nekoliko dana izazvala slične reakcije fotkom na kojoj pozira u još jednom seksi izdanju, ali manje oskudnom od ovog, a tada se u fokusu našlo njezino nevjerojatno mladoliko lice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene