Novi likovi remete planove!

Nove epizode omiljenih "Kumova" stižu na male ekrane, pogledajte što čeka Macane, Akrape i Gotovce!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nova sezona Kumova - 1 Nova sezona Kumova - 2 Nova sezona Kumova - 3 Nova sezona Kumova - 4 In Magazin: Kumovi - 1 In Magazin: Kumovi - 2 In Magazin: Kumovi - 3 In Magazin: Kumovi - 4 In Magazin: Kumovi - 5 In Magazin: Kumovi - 6 +4 In Magazin: Kumovi - 7 Galerija

Nova sezona popularne humoristične serije Kumovi vraća se na male ekrane! Od ponedjeljka 6. veljače, gledatelji će moći uživati u dugoočekivanim novim zgodama i nezgodama obitelji Macan, Akrap i Gotovac. Što sve možemo očekivati u novoj sezoni te na koji su se način glumci odmorili i napunili baterije u kratkoj pauzi od snimanja, saznala je Matea Slogar.

Ponedjeljak, 6. veljače rezerviran je za Kumove. Vjerna publika nestrpljivo je iščekivala nove nastavke, a glumci su svakodnevno dobivali upite poput:"Kako nam to možete raditi, pa ne može to sad stati, zašto stanka?", otkrila je jedna od glumica Daria Lorenci Flatz.

Sada se vraćaju još zanimljiviji, još intrigantniji, uz brojne zaplete koji vas čekaju već u prvom tjednu nove sezone.

Pogledaj i ovo Vladimir Tintor i Olga Pakalović "I kad nisam u Zaglavama..." Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!

"Neki novi likovi koji će poremetiti neke planove starim likovima i dovesti ih u neke nove dramske situacije i to će sve biti i dalje začinjeno s puno humora i intriga", najavio je kreativni producent serije Josip Žuvan

Kratka stanka i glumcima je dobro došla za odmor, a napuniti baterije najviše vole na sljedeće načine:

"Isključiti telefone, postati nedostupan i biti s obitelji i prijateljima", priznao je Vladimir Tintor.

"Mi ljeti surfamo, zimi skijamo, uvijek smo u nekoj akciji. Tri sina imam, nema s njima mirovanja, morate ih nekako zaposliti, najbolje uz sport neki", zaključila je Daria.

I dok se Daria odmarala na skijanju u Francuskoj, Jagoda Kumrić slobodne trenutke iskoristila je za odlazak u Split.

"Snimam stalno pa uopće nemam vremena za te ljude koji su mi jako dragi, tako da stvarno ispadam bezobrazna jer se ne javljam ni ništa, ali mi je užasno teško uskladit snimanje pa onda doma pa dijete", priznala je Jagoda.

Od svojih uloga teško se odvajaju i kada se kamere ugase. Jer dok se snima, u liku su neprestano, priznaju.

"Baš sam danas s prijateljicom na telefon pričao i reko gle jako mi je čudno kad pričam nešto privatno jer mi sve zvuči kao neki tekst", otkrio je Vladimir.

"Pogotovo jer se meni od Jadranke nije tako teško odvojiti jer je ona obiteljska žena. Sad ja koliko god sam poslovna žena, sam i obiteljska, meni dan počinje s kuhanjem, raspremanjem stola, suđerice, pipremanjem svega za njih. Tako da ja se već doma ufuram u Jadranku dođem tu i samo nastavim to radit cijeli dan. Onda se vratim i opet nastavim", dodala je Daria.

Sada već rade punom parom i snimaju nove nastavke, a otkrili su nam i djelić onoga što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni najgledanije domaće serije.

"U drugoj sezoni možemo očekivati da će biti malo više Vedrane što je meni izuzetno drago. Dosad se ona pojavljivala kao neki više-manje usputan lik u toj gostioni i tako je ona sama po sebi funkcionirala, ali meni je drago da će ona sada dobit svoju priču, sad se otvorila i priča sa Zlatanom gdje oni nastavljaju bit zajedno tako i tu će se svašta nešto događat", najavila je Jagoda.

"Aljoša će shvatiti neke stvari, nešto će novo naučiti o svojoj obitelji, a i o životu na kraju krajeva. Malo će se više postaviti za sebe, ali će redovito upadati u nevolje s bratom", otkrio je Vladimir.

Što će se sve događati u Zaglavama, ne propustite pratiti od ponedjeljka u 20.15. na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene