Nakon lavine glasina

Nina Badrić o navodnoj vezi: 'Goran je sjajan glumac i sjajan dečko'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se tjednima špekuliralo o njezinoj novoj ljubavnoj vezi, Nina Badrić progovorila je o svojem odnosu s glumcem Goranom Bogdanom.

Dok su snimali videospot za njezinu pjesmu 'Dan D', o Nini Badrić i Goranu Bogdanu nije se mnogo govorilo. No, samo jedna fotografija na Instagramu poznate pjevačice pokrenula je lavinu špekulacija o novom ljubavnom paru.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

'Već jako dugo se nosim s informacijama da sam u vezi ili u potencijalnoj vezi s ovim ili onim. Demantiraš i nitko ti ne vjeruje, kažeš istinu i opet ti nitko ne vjeruje', kaže Nina.

Nina Badrić: 'Ako je sve već rečeno, kako da ja to demantiram?'

'Što se tiče Gorana - sjajan glumac, sjajan dečko, bio je u mom spotu za pjesmu Dan D i na tome mu hvala', još jednom je pojasnila o kakvom se tu odnosu radilo.

I tako se Nina, koja rijetko komentira svoj privatni život, napokon osvrnula na medijske napise kako već tri mjeseca ljubi najtraženijeg hrvatskog glumca. Kemija se, kaže, ne događa samo kada je ljubav u pitanju. Dokaz tomu je prijateljstvo s Alanom Hržicom, kojem je bila gošća na njegovu prvom solističkom koncertu u Lisinskom, a koji je ponovno ujedinio poznatog pjevača, Ninu Badrić i sestre Husar. Više o svemu pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene