Emocije

"Plakala je deset puta na probama": Zbog čega je Severina lila suze?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na premijeri "Naše bile štorije" Severini je pogled stalno bježao u prvi red.

Četiri tisuće Splićana odgledalo je premijeru mjuzikla "Naša bila štorija". Uz Danijelu Martinović, Giuliana, Gorana Karana, Tedija Spalata, glavna uloga pripala je Severini. Pjevačica je te večeri slavila 45. rođendan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

"Najbolje je plakati na pozornici zato što je bina jedino mjesto gdje možeš pokazati sve živo, ove druge se ne računaju uopće ove situacije i kad plačeš i kad se smiješ", kazala je Severina. Tako je naša najpoznatija pjevačica doživjela romantičnu priču o zabranjenoj ljubavi Ane - u ovom slučaju nje - i Duje kojeg je odglumio Goran Karan. Ljubav koja pobjeđuje sve prepreke - nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Severina je, neću pretjerivati, jedno 10 puta plakala na probama. Fala ti Splite na mladosti i djetinjstvu koje sam doživio ovdje i hvala ti majko što si me ovdje donijela", ushićen je nakon premijere bio i Goran Karan.

Prepune splitske Gripe hipnotizirano su gledali svaki dio mjuzikla, no Severini je ipak pogled bježao u prvi red gdje su je bodrili majka, suprug Igor i sinčić Aleksandar. Iako u šali kaže da se njima, čim je ona na pozornici treba sve svidjeti.

Splitska premijera "Naše bile štorije" Severini će ostati u sjećanju i zbog datuma koji je bio upravo na njezin rođendan. Kolege su za nju imali samo naljepše želje, a Giuliano je išao korak dalje pa je Severini dao i poklon. Dao je Severini domaća jaja njegove majke. Što nam je još otkrila ekipa "Naše bile štorije", pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene