nije joj žao

Klanovi u Survivoru, Marina napustila natjecanje: ''Licemjerno je što su me došli grliti, a svi znaju da im nije stalo''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Pivalica Marina Ivić Pivalica u Survivoru - 1 Marina Ivić Pivalica u Survivoru - 2 Marina Ivić Pivalica u Survivoru - 3 Marina Ivić Pivalica u Survivoru - 4 Marina Ivić Pivalica u Survivoru - 5 Marina Ivić Pivalica, Survivor Marina Ivić Pivalica, Survivor - 9 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 8 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 7 +18 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 Galerija

Dominikanska Republika postala je epicentar uzbuđenja. Natjecatelji ''Survivora'' suočavaju se s brojnim izazovima i napetim događajima, a u fokusu je plavi tim zbog neslaganja među njegovim članovima. Jedna od glavnih kariki neuglasica, Splićanka Marina Pivalica, napustila je show.

Novim izazovima i dramatičnim događajima koji utječu na odnose među natjecateljima u plavom plemenu nema kraja. Netrpeljivost koju međusobno osjećaju potpuno je izašla na vidjelo i došlo je do podjele na klanove.

Pogledaj i ovo In Magazin: Novi natjecatelji Survivora Spremni za izazove! ''Survivor'' se uskoro vraća na male ekrane: Upoznajte kandidate koji su već otputovali na pripreme u Dominikansku Republiku!

U eliminacijskoj su igri završili Filip, David i Marina.

Zadatak je bio da gornjim dijelom šake održe dvije drvene tube tako da vrše pristisak na gredu iznad njih. Natjecatelj koji prvi ispusti tubu, zauvijek napušta Survivor.

36-godišnja Splićanka kaže da je predosjećala ovakav rasplet događaja.

''U više navrata sam, dok sam odmarala, skužila da razmišljam o tome što ću im reći, koju poruku da im pošaljem, kako će me Gabrijel dočekati na aerodromu, tako neki signali koji su mi nekako dali naslutititi da sam možda spremna da idem doma'', rekla je Marina. 

Svojim suigračima iz plavog tima i dalje mnogo toga zamjera.

''Licemjerno je što su me došli grliti, tapšati, kao da im je jako stalo do mene jer svi znamo da im nije stalo, ne bi bila svaki put nominirana od svih osoba iz te strane'', govori Marina. 

No, za ničim ne žali.

''Ovo mi je bila želja, ispunila sam je. Prijavila bih se opet. Nadam se da sam ostavila dobar utisak. Dala sam stvarno sve od sebe'', zaključila je. 

Hoće li se tenzije u plavom timu smanjiti nakon Marinina odlaska, saznajte već večeras na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 2 +27 Lepa Brena - 1 Celebrity Slavonska svadba za pamćenje: Mladence su zabavljali Grašo i Lepa Brena, a stigle su i trbušne plesačice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene