Iznenađenje za sve

Tko će se sve na Farmi pridružiti Kristini Mandarini? ''Nisam za kuhanje, ali potrudit ću se u svemu ostalom!''

Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 1 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 2 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 4 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 3 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 5 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 6 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 7 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 8 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 9 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 10 +4 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 11 Galerija

Kako se ne bi previše uljuljkali u prividnu sigurnost, Farmere će večeras iznenaditi ulazak novih kandidata. Hoće li ih novi Farmeri prihvatiti ili će ih doživjeti kao konkurenciju, ostaje nam vidjeti. Tko će se za njihovu naklonost boriti parolom da ljubav ide kroz želudac, a tko će ih počastiti mandarinama ili, pak, s malo smijeha, otkriva Sanja Kuzmanović.

Za sve one koji su jedva dočekali sezonu mandarina i pohitali na staru Samoborsku, imamo jednu dobru i jednu lošu vijest. Loša je ta da Kristinu Mandarinu ove godine nećete ondje zateći, no dobra vijest je da je zato možete pratiti na Farmi. Kristina je, iskreno i bez susprezanja, karte odmah stavila na stol.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Ja za kuhanje sigurno nisam! Više za jesti, haha, ali mogu se potruditi u svemu. Ništa mi nije strano, volim se primiti svega, ako treba bilo šta raditi, loviti ribu, ja sam spremna na sve, nema nikakvih problema. Ništa mi nije strano, voljna sam sve napraviti", zaključila je Kristina.

Teška je srca na čekanje stavila svoj štand s mandarinama, ali i dečka.

"Haha, njemu dobro to pada. Šalim se, a eto, naći ćemo se u nekoj novoj situaciji, pratit će me vjerojatno i preko TV-a, haha, mislim da će mu biti okej. Malo ćemo biti razdvojeni, ali eto", izjavila je Kristina.

Potporom svojih boljih polovica pohvalili su nam se i dvojica zabavljača iz Bjelovara, javnosti poznatiji kao duo Krešo i Roki.

"Ona mene podržava i rekla je da se svim drugim djevojkama predstavim, kad me pitaju kako se zovem, da kažem zauzet sam, da mi je to ime, a ja ću iskoristiti priliku pa ću reći: najviše te volim na svijetu, ljubavi moja, nemaš brige. Moja supruga je oduševljena s mojim odlaskom na Farmu. Jedva je dočekala", rekli su nam Bruno Cmrk i Dubravko Čačija.

Ovaj dvojac na Farmu ulazi kao par, a široj su se javnosti predstavili onom poznatom ˝Krešo, snimaj˝.

Bavimo se inače sa snimanjem raznoraznih klipova, "Krešo, snimaj" je naša stranica. Vodili smo koncerte, vodili smo svašta nešto, a trenutno se bavimo Farmom i samo isključivo Farmom. Mi smo poznati kao fantastični poljoprivrednici i ljudi koji se dugogodišnje bave s životinjama i uzgojem puževa, prošle godine smo imali taj veliki farmerski dio s puževima, no međutim pobjegli su nam bili. Azijski brzi puž, da", našalili su se dečki.

U ovoj će im se avanturi pridružiti i njegovateljica Andrijana koja upravo svoj posao smatra najvećom prednošću.

"Naravno, brinut ću se o svojim sustanarima, to mi je u krvi, profesionalna deformacija", zaključila je.

A kad se neće brinuti o sustanarima, njihovu će naklonost nastojati pridobiti kulinarskim delicijama. Ipak, ljubav ide kroz želudac.

"Volim kuhati, volim peći kolače, doma kosim travu, imam puno cvijeća, nije mi to neki strani pojam, mislim da bi se snašla sve posvud. Evo, jedino nisam nikad ribe lovila, znači nisam ribič, a ostalo, ne bojim se. Obožavam životinje, ne bojim se životinja, ne bojim se miševa, ne bojim se paukova, ne bojim se zmija, ja kad vidim zmiju, ja samo mislim kako bi to bila dobra torbica, hahah", našalia se Andrijana.

A Farma nije stran pojam našem sljedećem kandidatu. Zoran dio godine provodi na imanju u Bilicama, brinući se o životinjama.

"Imam neki mir u sebi, jednostavno plovim negdje poznatim morima, pa mislim da u meni je dobra pozitivna energija i mislim da bi trebao tu dobro proći. Tako da mislim da su mora poznata i da bi ja trebao biti dobar kapetan", zaključio je Zoran.

Životu izvan civilizacije veseli se i slastičar Josip iz Rijeke.

"Odrastao sam na selu i volim prirodu, tako da vjerujem da je moja snalažljivost u tome vrlo dobra. Snalazim se skoro u svemu, kuhinja najbolje, ali snalazim se i u ratarstvu i stočarstvu", priznao je Josip.

A hoće li se i kako snaći na Farmi te tko će je, nakon eliminacijskog dvoboja napustiti, ne propustite doznati večeras na Novoj TV.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene