Ima i značajnu poruku

Kristina Mandarina objavila fotografiju zbog koje se svi pitaju je li se zaručila, dečka još nije pokazala

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Kristina Mandarina i Andrijana Kristina Penava +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Nakon što je napustila show ''Farma'', Kristina Mandarina svoje pratitelje sada zabavlja objavama na društvenim mrežama.

Kristina Mandarina, koju smo donedavno gledali u showu ''Farma'', pratitelje na Instagramu zaintrigirala je fotografijom na kojoj nosi prsten. Naime, poznato je da je najpoznatija prodavačica mandarina u vezi, a iako dečka još nije pokazala, sad se nagađa da se zaručila.

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina ''Nisam se pronašla'' Kristinu Mandarinu više nećemo gledati na ''Farmi''! Plakala je jer se nije uspjela uklopiti, ali ničega joj nije žao...

''Prsten ne znači ništa dok nisi s osobom koju voliš'', napisala je pored fotografije. 

Kristina se proslavila zahvaljujući svom izgledu kad su je prije nešto više od godinu dana primijetili dok je prodavala mandarine na štandu.

Njezine avanture gledatelji su donedavno imali prilike pratiti i u showu ''Farma More i Maslina'', a nakon svega na Instagramu ima gotovo 90 tisuća pratitelja. Kristina je priznala da ne žali što je ispala iz emisije jer je iz svega izašla samo puna pozitivnih iskustava.

"Drago mi je što sam sudjelovala u showu 'Farma' jer sam prije svega stekla nove radne navike, susrela se s raznim zadacima i ljudima različitih stavova i razmišljanja. Bilo je to jedno nezaboravno i poučno iskustvo. Ni najmanje mi nije žao što sam ispala, nije mi ni bio cilj doći do kraja. Moj cilj bio je upoznati nove ljude i steći nova radna iskustva", rekla nam je i dodala da je među farmerima puno osoba dobrih kvaliteta.

'' Upoznala sam osobe pune životnih iskustava, to je za mene najveća pobjeda. Bilo je prekratko vrijeme i razumijem da je postojala ogromna razlika između novih i starih farmera. Ja se ni prema kome nisam ponijela suparnički niti na bilo koji borbeni način", zaključila je. Priznala je da se u nekim pričama ipak nije pronašla, ali i da se nije željela isticati i ulaziti u konflikte s farmerima.

''To je bio moj razlog odmicanja od ostalih. Mislim da godine nisu nikakav problem u komunikaciji ljudi, već njihov pristup i stav'', ispričala nam je Kristina nakon što je napustila Farmu u kojoj joj je, kako je tada izjavila, upravo dečko najviše i nedostajao. 

''Teško mi je jer sam sama, jedva čekam da izađem'', rekla je jednom prilikom, a želja joj se ubrzo i ostvarila. 

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene