Mlada manekenka

19-godišnja Hrvatica druga najljepša u Rimu: 'Ne bih nikada pristala na seks!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na nedavno održanom svjetskom izboru 'The Look of the Year', naša 19-godišnja predstavnica osvojila je visoko drugo mjesto!

'The look of the year' najvažnije je svjetsko natjecanje koje jednom na godinu lansira novo lice na svjetsku modnu scenu, a upravo je naša Sara Đurić osvojila drugo mjesto u velikoj konkurenciji. Na izboru je sudjelovalo više od 200 djevojaka iz 40 zemalja.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

'Nisam očekivala nikakvu pobjedu, zato mi je još i draže. Nisam očekivala nikakvo mjesto, meni je bilo super već to da sam uopće u Rimu, tako da mi je baš drago', otkrila je lijepa Sara.

Sara Đurić osvojila 2. mjesto na svjetskom izboru 'The Look Of The Year' u Rimu

Zbog upale pluća umalo je propustila natjecanje, no njezina agentica nagovorila ju je da spakira kofere i nije pogriješila jer je već u Rimu odradila zanimljive poslove.

'Lijepo je upoznati dizajnera i ostati u kontaktu s njim jer to može donijeti samo nešto dobro u budućoj karijeri', priča nam Sara.

Revije je nosila na svim vodećim tjednima mode u Hrvatskoj, a mašta o suradnji s Eliem Saabom. u Zagrebu je odradila testna snimanja za svjetske agencije i nema sumnje, pred njom je blistava karijera. No ipak, postoje stvari na koje nikada ne bi pristala.

'Nikad ne bih pristala na nikakve seksualne ponude niti išta vezano za te stvari. To mi je definitivno najgore i smatram da si time model može samo ubiti svoju karijeru. Upoznala sam modele koji su na drogama, to stvarno je takav svijet, ali to je takav svijet ako ti to želiš, ako se ti predodrediš za to', priznala je Sara.

Svjesna je da je ljepota prolazna stvar pa se posvetila obrazovanju. Studira ekonomiju na engleskom jeziku, a često se susreće s predrasudama da je lijepa i glupa. 'Kad ti to netko kaže, možeš vidjeti koliko je taj netko isprazan i koliko ne vidi dalje od te glupe predrasude', zaključuje ova lijepa mlada djevojka koja je definitivno daleko od takvih predrasuda. Cijeli intervju sa Sarom možete pogledati u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene