'The Look Of The Year'

Njena decentnost bila je ključ uspjeha - od 200 djevojaka Mia je najljepša

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na ovogodišnjem svjetskom natjecanju "The Look of The Year", u konkurenciji 40 zemalja, pobjedu je odnijela 16-godišnja Hrvatica. Zagrepčanku Miju Maretić otkrila je agentica Tihana Harapin Zalepugin.

U jakoj konkurenciji, među 200 djevojaka iz više od 40 zemalja svijeta, titula pobjednice svjetskog natjecanja "The Look of The Year" pripala je zagrebačkoj gimnazijalki Miji Maretić. 16-godišnjakinja je pomela konkurenciju na jednom od najvažnijih izbora u svijetu mode, čiji je cilj lansiranje modela na svjetsku scenu.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

'Nisam očekivala jer je stvarno bilo prekrasnih cura i svi su se trudili i sve. Prvo što sam gledala su bili moji roditelji i sestra i one suze i sve, stvarno me dirnulo do kraja', rekla je Mia.

Jedna od najseksi Hrvatica rekla 'DA': Minovski ju je zaprosio na Santoriniju

'Znam da je užasno skromna, povučena, rekla bih, i da nema baš taj mot koji baš svi traže, ja sam najljepša, nego upravo ta njezina decentnost da je bila, osim ljepote, naravno, da je to bila ona karta na koju je ona dobila', rekla je Marija Vujica.

Miju je otkrila modna agentica s dugogodišnjim iskustvom. Pogađate, riječ je o Tihani Harapin Zalepugin, koja je u modnu orbitu lansirala brojne manekenke svjetskog glasa.

'Ima valjda nešto u tom mom nosu, odnosno mojoj energiji i viđenju modnog svijeta. Mislim da stvarno znam prepoznati djevojke koje su za određene poslove', rekla je Tihana.

Više o ovoj mladoj ljepotici saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene