Legenda

Mišin koncert godinama se čekao, a on svoju publiku nije iznevjerio: "Mogu zahvaliti Bogu da sam tu"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač - 2 Mate Mišo Kovač - 1 Mate Mišo Kovač - 3 Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 5 Mate Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu Koncert Miše Kovača u Splitu - 10 Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 +6 Koncert Miše Kovača u Splitu - 8 Galerija

Mnogi su veliki koncert Miše Kovača čekali godinama, a on ih nije iznevjerio. Na pozornici je legenda poručila - Samo nas nebo rastaviti može! Na Stari plac došlo je više od 25 tisuća ljudi koji su uglas s Mišom pjevali njegove najveće hitove. Bio je to spektakl za pamćenje, a s njim na pozornici bili su i njegova kći Ivana, Klapa Rišpet te Alen Nižetić. Mišo je na pozornici imao i posebnu gošću - unučicu Elenu.

Nakon tri godine, legendarni Mišo Kovač napokon se popeo na pozornicu i sjedinio u pjesmi sa svojom obožavanom publikom i nije dugo trebalo da uglas zapjevaju te legendarno Hajdukovo igralište ispune njegovi hitovi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Mnogi su primijetili da Mišo ovog puta nije širio ruke kao uvijek i pustio publiku da sama pjeva.

"Čini se da za to nije imao potrebe, sad je dovoljno da se pojavi hahaha", zaključio je Joško Čagalj Jole koji je također nastupio na koncertu.

Za razgovor s medijima nije bio raspoložen, ali s publikom je dijelio svoja razmišljanja.

"Znali su ako itko ikad proda Hrvatsku, to neće biti Mišo Kovač", rekao je Mišo.

No zato su mnogo toga imali reći njegovi gosti i kolege.

"Mišo je pjevač, glazbenik koji ima takvu karizmu. Mogu samo zahvalit dragom Bogu i sudbini da sam bio večeras tu", priznao je Jole.

"Sad smo pričali malo prije u garderobi, nakon nastupa taj čovjek ima fantastičnu energiju", smatra Pero Kozomara.

Na Stari plac došlo je više od 25 tisuća ljudi, a gostovali su Alen Nižetić i Klapa Rišpet.

"Mišo je jedna od posljednjih ikona domaće glazbe i Dalmacije", zaključio je Pero Kozomara.

Uz Mišu nastupila je i njegova kći, pjevačica Ivana Kovač.

"Ja sam izbila taj film iz glave da je teško izaći iza Miše", izjavila je Ivana.

Nekoliko puta na pozornicu se popela i u krilu djedu sjedila unučica Elena. I bez obzira na to jesu li s njim dijelili pozornicu ili ne, Mišo Kovač sinoć je pjevao sve svoje najveće hitove. Zato je izdvojiti najdražu Mišinu pjesmu potpuno nemoguće.

Ali jedno je sigurno - koja god vam bila najdraža, upravo te pjesme koje Mišo na sceni pjeva već više od 50 godina, ono je što ga motivira da se na pozornicu i dalje vraća.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene