Donator

Thompson: 'Redovito pripremam crkveni zbor u Čavoglavama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U najpoznatijem selu u Hrvata, deset godina nakon postavljanja kamena temeljca, nedavno je otvorena crkva Hrvatskih mučenika.

U znak sjećanja na desetu obljetnicu smrti predsjednika splitske Hvidre, pukovnika Andrije Bartulića Tonija, sinoć je u rasprodanom splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu održan humanitarni koncert "Pjesmom za anđele". Rado su se odazvala poznata imena domaće glazbene scene. Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Tiho Orlić, klapa Cambi te Klapa HRM Sveti Juraj odrekli su se honorara, a prihod od koncerta donirat će se djeci s teškim tjelesnim oštećenjima, štićenicima udruge "Anđeli".

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

Thompson koji se prošle godine sa suprugom Sandrom i djecom iz Zagreba preselio u Split, svaki tjedan s obitelji odlazi u rodne Čavoglave. U najpoznatijem selu u Hrvata, deset godina nakon postavljanja kamena temeljca, nedavno je otvorena crkva Hrvatskih mučenika. Upravo je popularni pjevač pokrenuo i donacijama sudjelovao u gradnji ove crkve, koju je već obišlo više od milijun vjernika.

Nakon pet godina Thompson 6.12.2014 ponovno u Dubrovniku

'Narod dolazi u crkvu i ona je čak postala mala, a ja sam im govorio da treba veću radit', kaže Thompson.

Marko nam je otkrio kako iz tjedna u tjedan sudjeluje i u pripremama zbora u crkvi.

'Organizirao sam ih i tako pjevamo duhovne pjesme, pratimo misu i posebno se žele djeca uključit i dosta su aktivna', dodaje slavni pjevač.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene