Suvremeni dečko

Marko Grubnić o svom ljubavnom životu: ''Poduzeo sam sve da mi ovog ljeta poteku med i mlijeko''

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Davor Garić i Marko Grubnić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Marko Grubnić (Foto: Dnevnik.hr) Marko Grubnić (Foto: Dnevnik.hr) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +2 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Vrijeme je za ''Paprene kuglice'' u kojima na škakljiva pitanja odgovara Marko Grubnić. Otkrio nam je kakav mu je trenutačni ljubavni status, bi li se prije odrekao sve svoje imovine ili Maje Šuput, ali i što bi mu rekao svećenik u ispovjedaonici kad bi čuo njegove grijehe.

Marko Grubnić u opuštenom razgovoru odgovorio nam je na neka poprilično ''paprena'' pitanja, ali nije se sustezao biti iskren.

Pogledaj i ovo Tamara Loos sve ljepša i ljepša! Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

Našeg Davora Garića za početak je zanimalo što bi učinio svećenik kojem bi Marko u ispovjedaonici priznao sve svoje grijehe. Bi li pao u nesvijest, pozvao biskupa u pomoć ili rekao ''Marko, pa ti ideš ravno u raj''?

''Ja se trudim živjeti po ovom trećem – da idem ravno u raj, ali ti ne uspije uvijek, to je život. Ali svećenik ne bi pao u nesvjest. Nek' baci kamen prvi tko je bez grijeha. Ja isto radim grijehe. Svećenik bi rekao: 'To je Grubnić koji ide ravno u raj!' Ja se fakat vidim u raju, ja sam taj tip, pogledaj mi aureolu'', našalio se Marko.

Otkrio nam je i što bi učinio da se ludo zaljubi u osobu koja ne podnosi brendove i odjeću kupuje isključivo u second hand trgovinama i na rasprodajama.

''Dobro pitanje! Život me je sto puta demantirao. Ja sam uvijek mislio da taj netko kojeg ja volim mora biti najuspješniji, najbogatiji i naj ovo i naj ono, najpametniiji... Onda me je život demantirao da sam dobio nekog tko nije bio ni najbogatiji ni najuspješniji, a ipak je meni bio naj'', rekao nam je Marko.

Evo i nakon koliko je partnera prema njemu osoba promiskuitetna.

''Pa to je vrlo relativan pojam! Ja sam vrlo konzervatiavan po tom pitanju, ne bi se reklo. Ja sam dosadan po tom pitanju. Dvoznamenkasto mi je već – really?!'' iskreno nam je rekao.

Davor je Marku ponudio tri formulacije između kojih je jednu mogao odabrati kako bi opisao svoj ljubavni život. Između ''Tuga, jad, čemer'', ''Teku med i mlijeko'', ''Nit v rit, nit mimo'', modni stilist odlučio se za treću.

''S obzirom da dolazi ljeto, a to je moje godišnje doba, sve sam poduzeo da bude med i mlijeko. Sve društvene mreže su aktivirane, pišite mi na Instagram s ponudama, šaljite slike u inboks. Ja sam suvremeni dečko 21. stoljeća koji sve to uvažava, čita, pregledava'', kaže nam.

Davor se malo htio i našaliti pa je pitao Marka da mora, čega bi se prije odrekao, svoje imovine i novca ili Maje Šuput?

''Pa je l' imam ja nekog džokera? 'Oćeš pare? Hahaha... Ne mogu odgovoriti na ovo, a evo i zašto. Zato što Maju Šuput volim najviše na svijetu, a novac... Nemojmo si ti i ja tu lagati, jako dobro znaš da ja volim novac, tako da se ne bih odrekao ničega, ni Maje ni novaca. I novac i Maja, to sjajno ide jedno s drugim'', zaključio je bivši natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama''.

Otvorio se i u vezi s plastičnim operacijama, to jest odgovorio je na pitanje koliko su posla na njegovu tijelu dosad imali plastični kirurzi.

''Tko je smišljao ova pitanja da mu odmah dam otkaz? Istina je da sam neke stvari zbog kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih možda više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Time se više ne opterećujem, a i u godinama smo kada smo zadovoljni sami sobom. Nikad, recimo, nisam skrivao da sam operirao nos'', priznaje.

Što nam je Marko još otkrio, pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene