kakve su one domaćice:

'Ja sam uglavnom u ulozi dirigenta. Upregnem svakog u svoj dio posla'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput bila je domaćica humanitarnog projekta 'Večera s porukom'. U njemu se prikupljaju sredstva za pomoć potrebitima. Maja i njene gošće priznale su kakve su domaćice.

Svi koji poznaju Maju Šuput znaju da je izvrsna domaćica kada u svojem domu priprema neku proslavu. Ovoga je puta bila domaćica humanitarnog projekta 'Večera s porukom' u kojem se prikupljaju sredstva za pomoć potrebitima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

'Gle, ja sve naručim. Ja ne mogu reći da ja sve skuham za goste ili nešto. Oni kad dođu, već ih sve čeka. Tako da sam po tom pitanju dobra domaćica al da ćeš me vidjet da ja sad nešto perem ili kuham, to ne...previše ih volim. To bi stvarno bilo loše', rekla je Maja, natjecateljica showa Tvoje lice zvuči poznato.

Borna Rajić vidi sebe u ulozi dirigenta.'Ja sam uglavnom u ulozi dirigenta. Upregnem svakoga u svoj dio posla. Ono što ostane meni kao šećer na kraju je odabrati glazbu, cvijeće, i tako neke detalje koji su na kraju jako važni za konačnu atmosferu', kazala je Borna. Što su još dame otkrile, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene