šute o krahu braka

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović: Oduvijek su čuvali svoju privatnost, no neke od svojih najsretnijih trenutaka podijelili su s IN magazinom!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 In Magazin: Haris Džinović - 3 In Magazin: Haris Džinović - 4 In Magazin: Haris Džinović - 5 In Magazin: Haris Džinović - 6 Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 +1 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Srbijanski tabloidi raspisali su se o razvodu Harisa i Meline Džinović. Iako su vijest o kraju njihove ljubavi prenijeli gotovo svi mediji, par još uvijek o svemu šuti. Njihove ljubavne priče prisjetila se Ana Vela za In magazin.

Razvodi poznatih često su praćeni bukom tračeva i senzacionalizma. No sluteći prema tišini Harisa i Meline Džinović, razvod, koji bračni par nije potvrdio, a o kojem bruje tabloidi, mogao bi se odviti u tišini njihove privatnosti. Čuvenog pjevača pokušali smo nazvati za komentar, no sve što smo doznali je da korisnik trenutačno nije dostupan. Inače, par se upoznao 2003. Nakon što je Haris ugledao Melinu u jednoj kafani u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona.

''Nisam ja osvajala na svu sreću, ja sam bila osvojena, to je ono što i pripada muškarcu'', ispričala je Melina jednom prilikom. 

Par, između kojeg je trideset godina razlike, ima dvoje velike djece. Oduvijek su čuvali svoju privatnost, no neke od svojih najsretnijih trenutaka podijelili su upravo s IN Magazinom. Vjenčali su se nakon 11 zajedničkih godina u Dubrovniku na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Na svadbi je bilo tek dvadesetak uzvanika, među kojima i neka dobro poznata lica.

Melina je od tada izgradila karijeru uspješne dizajnerice, čije je kreacije nekoliko puta crvenim tepihom prošetala čak i Sharon Stone.

Skandali ih nikad nisu pratili. Prema napisima tabloida, Melina je sretno zaljubljena, a i Haris je oduvijek bio na meti lijepih i atraktivnih žena. Ne sumnjamo da će par, ako je odlučio krenuti odvojenim putovima, pronaći novi oblik svoje veze – prijateljstvo koje se rađa iz iskrene želje za srećom onog drugog.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput i Bloom Tatarinov +25 Danica Šuput i Bloom - 2 Celebrity Nenad Tatarinov pozirao s punicom, čija je Maja slika i prilika, a neki su je i zamijenili za nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene