Svaka čast!

NAJMIŠIĆAVIJA HRVATICA Lijepa Katarina pravi je dokaz da su čuda moguća!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Skroza pravi je ponos svog grada.

Šibenik se ponosi trostrukom osvajačicom zlata u fitnessu i bodybuildingu. Ništa ne bi bilo neobično, da se mlada Katarina Skroza ovim sportom nije počela baviti samo prije dvije godine. Katarina zna ukoliko se ne ulaže veliki trud i znoj neće stići ni rezultat. 29 joj je godina, a ljubav prema teretani otkrila je prije dvije godine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

"Više ovako rekreativno, par puta tjedno, međutim to se malo uozbiljilo, počelo je sve češće. Na kraju nisam mogla paralelno ići u teretanu i neke grupne programe jer ljubav prema teretani je prevagnula", priča Katarina.

I to kakva ljubav, od tri natjecanja na koja je otišla popela se na tron s najsjajnijom medaljom, a sve zbog trenera koji joj je predložio da se okuša po prvi puta profesionalno u fitnessu i bodybuildingu, no za nju je to bio nestvarni san.

Iako se u Katarininom slučaju čini da je do zlatne medalje jednostavno doći, tu je mnogo odricanja, ali i financijskog ulaganja jer osim tijela koje mora biti u formi suci gledaju i druge stvari od kupaćeg kostima, preko šminke. Prvo natjecanje neće nikad zaboravit jer nije bila 100 posto sigurna u sebe, ali je imala tajni adut.

"Pa možda imam šarm, ne znam. Prvo je bilo najteže zato što me trema oprala, prije, ne na samom natjecanju, jer nisam znala šta me čeka, kako ću se ponašat, kako ću napraviti taj posing, za to sam se morala snaći sama, naučiti ga. Morala sam nabavit kupaći kostim koji je popriličan izdatak, pa cipele, sve sam to morala pripremiti prije, i formu, prvi put u životu. Što je još otkrila ova diplomirana ekonomistica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene