pjevačica ET-a

Na sceni mjesec dana nakon poroda - 'Još se nemam namjeru udavati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerovali ili ne, već se vratila na posao!

Prije mjesec i pol dana Katarina Rautek i njezin odabranik, poduzetnik Krešo, postali su roditelji malene Gabrijele. Sada njihova obitelj broji četiri člana, a jedini koji se još uvijek privikava na to da više nije u središtu pozornosti je Katarinin 2,5 godišnji sinčić Dominik.

Pogledaj i ovo Katarina Rautek Omazić - 4 Kraj drame! Javila nam se bivša pjevačica E.T.-ja, šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ''Nisam znala hoću li plakati ili...''

Vraća se na domaću scenu 30 dana nakon poroda!

Hoće li uskoro i pred oltar teško je reći, jer Katarina kaže da se nikako ne može zamisliti u vjenčanici. 'Još se nemam u planu udavati, bez obzira na to mi živimo skupa to su naša djeca, a meni sama udaja kao udaja... Možda jednog dana hoću, ali trenutno ne razmišljam o tome. Kad su ljudi skupa to je najbitnije', kaže Katarina.

S druge strane, kada je posao u pitanju, željela se što prije vratiti gažama. Katarina je nastupala do 7og mjeseca trudnoće, a u međuvremenu su snimili tri singla. Nova pjesma 'Vikend bez greške' već je u radijskom eteru, a uskoro će dobiti i videospot. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene