Da kuhanje nije bauk, pokazat će nam Luka već u prvoj emisiji kulinarskog showa kroz kojega će gledatelje Nove TV svake nedjelje voditi u nove gastronomske avanture.
Za prvu emisiju 'Pun pjat', Luka se hrabro odvažio pripremati tradicionalna jela.
U prvom slijedu predstavit će jelo 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov prvi gost, vrsni kuhar i mentor iz Masterchefa, Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bilo profesionalnog ili pak kuhara amatera.
''Posebno zrači!''
Mama Luke Nižetića zadivila ekipu na Instagramu: ''Kad narastem, želim biti gospođa Tamara!''
U prvoj epizodi kulinarskog showa Pun p'jat gost je Dino Galvagno
Drugi slijed, nazvan Prazan fridž u kojemu je naglasak na tome da se ništa od hrane ne baca, donosi recept tradicionalne Komiške pogače, i to po recepturi tete Marize! Slasno, brzo i kako Luka kaže - uvijek se nađe u frižideru te dodaje: „važno je samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica i može se napravit jedno fino jelo.“
I kao šlag na kraju, Luka će svojim gledateljima otkriti jednu slatku tajnu, a ona se zove – Pecipala. Riječ je o desertu iz Lukine mladosti kojeg mu je uvijek s velikim zadovoljstvom pripremala majka Tamara.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook