otkrila svoje tajne

Na treningu s najseksi Hrvaticom: Uz savršenu figuru ne skriva da ima i celulit, a posebno je posvećena jednom dijelu tijela!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić - 1 In Magazin: Žanamari Perčić - 2 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 In Magazin: Žanamari Perčić - 4 In Magazin: Žanamari Perčić - 5 In Magazin: Žanamari Perčić - 6 In Magazin: Žanamari Perčić - 7 In Magazin: Žanamari Perčić - 8 +0 In Magazin: Žanamari Perčić Galerija

Žanamari je za IN Magazin otkrila svoje male tajne idealne figure, a priznala je da i ona ima celulit.

Pjevačica Žanamari nosi titulu najzanosnije Hrvatice, a svaka njezina objava na društvenim mrežama izaziva lavinu reakcija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Često je hvale da ima savršene proporcije, pa se ekipa IN Magazina s njom uputila u teretanu gdje im je otkrila svoje male tajne idealne figure. Koje su joj omiljene vježbe, što je na njezinom meniju i zašto nema problem priznati da i ona ima celulit, ispričala je Davoru Gariću.

"Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kao odem u teretanu se nakon 3 sata osjećam izbalansirano", kazala je Žanamari.

Otkrila je i što se nalazi na njezinu dnevnom meniju.

"Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti", ispričala je.

A ima li i Žanamari celulita?

"Naravno da imam celulita, pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in", poručila je.

Od omiljenih vježbi za guzu izdvaja ih sve i kaže da tom dijelu tijela svaki dan posvećuje pažnju.

Riješila je i jednu vječnu dilemu - što žene više privlači, pločice ili pivski trbuh?

"Mislim da sve ovisi o fazi u kojoj je neka žena, ja sam u fazi da volim pločice i to što veće to bolje", priznala je Žanamari.

Prokomentirala je i seksi novogodišnji video sa suprugom koji je na društvenim mrežama izazvao budu komentara,

"Mislim da nema ništa loše u tome da se muž i žena malo opuste i zaplešu", smatra.

Cijeli prilog sa Žanamari pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene