Smijeh je lijek

Kakav otac, takav sin: Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima, obitelji i svojem odnosu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima - 2 Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima - 4 Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima - 1 Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima - 3 Jan Kerekeš i supruga Vika Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš sa suprugom Ljubomir Kerekeš Ljubomir Kerekeš +13 Ljubomir Kerekeš Galerija

Slično razmišljaju, zajedno stvaraju, dijele strast prema glumi i životu. Ljubomir i Jan Kerekeš otac su i sin koji osvajaju svojom neposrednošću i smislom za humor. Ekipa In magazna s njima je razgovarala u povodu već tradicionalnih Dana smijeha teatra Kerekeš. Ovaj dvojac je Jeleni Prpoš otkrio što ih pokreće, nasmijava, ali i koliko im znači potpora obitelji.

Ako se Ljubomira i Jana Kerekeša pita, ljubav se baš uvijek piše s velikim F. Onako, kako bismo rekli, po naški, po domaći. LjubaF je naziv jedne od brojnih predstava Kerekeš teatra, ali i sinonim za onu iskonsku emociju koja i njih pokreće.

Njihove dame, često pitaju kako je to živjeti s komičarima. Istina je da život nije samo šala i apsolutno je nemoguće uvijek imati osmijeh na licu. No jednako tako, koliko god zvučalo poput klišeja, smijeh uistinu liječi.

A teme za šale, predstave, kratke videoskečeve nije teško pronaći.

Pogledaj i ovo Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljiva situacija Kad sin glumi sina: ''Ne znam je li se to kome dosad dogodilo, barem iz perspektive oca''

''Mi smo na toj valnoj dužini da nismo bukvalni, preopćeniti, a opet vole malo pikati. Na svoj način zamatamo to u celofan humor'', kažu. 

Celofan Kerekeš čvršći je i neprobojniji u dvoje.

Ovi otac i sin međusobno se razumiju, nadopunjuju, često slično razmišljaju i uživaju u onom što rade.

Odrastajući uz oca kao uzora, Janu nije bilo teško odabrati glumu. Ali i koketirati s glazbom.

''Ja sam teško metalni roker bio. Trebalo je odlučiti glazba ili gluma'', kaže Jan. 

Svojedobno je Autoput bio i na vrhu glazbenih ljestvica kao demo bend. I Jan se okušao kao frontman benda, a danas se u redovima ove obitelji najviše čuju dječje pjesmice Janove kćerkice Une.

''Vesela je i nasmijana i to meni puni baterije da i ja mogu funkcionirat svaki dan'', kaže. 

Iako je skladna obitelj jedan od najvećih uspjeha Kerekešovih, ovaj se dvojac svakako diči i svojim nezavisnim teatrom, ali i filmom Marginalci. Prvim niskobudžetnim filmom koji je proglašen najgledanijim u godini.

Svoj stalni kontakt s publikom otac i sin nastavit će i dalje. Jer njihovi Dani smijeha, nakon Zagreba, nastavljaju svoju hrvatsku turneju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 10 Severina - 8 Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Severina u poluprozirnom i čipkastom izdanju napravila spektakl za pamćenje, pobrinula se da svi atributi budu dobro istaknuti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput zablistala u opravici u kakvoj je dosad nismo vidjeli, ultrakratka suknja privlačila je sve poglede!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene