Zanimljiva situacija

Kad sin glumi sina: ''Ne znam je li se to kome dosad dogodilo, barem iz perspektive oca''

Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U glavnim ulogama nove serije ''Kad susjedi polude'' koja se danas počinje prikazivati na Novoj TV glavne uloge tumače Mirela Brekalo, Damir Lončar, Bojan Navojec, Ljubomir i Jan Kerekeš

Večeras na Novoj TV ne propustite pogledati prvi nastavak nove humoristične serije "Kad susjedi polude", punu spletki, prijevara i neobičnih događaja. U glavnim ulogama pojavljuju se Mirela Brekalo, Damir Lončar i Bojan Navojec. Ljubomir i Jan Kerekeš neće morati mnogo improvizirati jer glume - oca i sina. Oni su glasni, katkad svadljivi, no neizmjerno zabavni. Dijana Kardum.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Dobar dan. dobro došli, ušli ste u moj stan u moju kuhinjicu. Glumim Martu, majku, kućanicu, ženu baku sve'', govori nam Mirela Brekalo. 

I jednu jako poduzetna susjeda. Marta je, naime, u slobodan stan u svojoj zgradi odlučila useliti svojeg sina Krunu, kojeg glumi Jan Kerekeš, i njegovu djevojku Tomislavu, koju će utjeloviti Anđela Ramljak. Dio je to zapleta nove serije ''Kad susjedi polude''.

Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Za nevjestu ja se još malo nećkam oko toga, sad iz scene u scenu, malo mi se svidi malo ne, ali vidjet ću kaj će mi mama reći. Ja ću postupiti tak kak mama veli'', šali se Jan Kerekeš, a Anđela Ramljak kaže kako su joj kolege na setu toliko fantastični da u pauzama od snimanja vlada i više nego pozitivna atmosfera. 

Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U obitelji Belanić neće biti dosadno. A zanimljivo je i da će oca i sina igrati otac i sin Kerekeš.

''Da, sin mi glumi sina, vrlo jedna zanimljiva situacija, ne znam dal se to kome do sad dogodilo, barem iz perspektive oca'', govori Ljubomir Kerekeš. 

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr)

U ovom zanimljivom susjedstvu, glavni je nositelj priče pune humorističnih obrata, spletki, prijevara i neobičnih događaja, Franjo.

''Franjo, plemeniti Čaljkušić, sad možete dalje zaključiti iz ovog plemeniti kaj se krije. Ja igram vlasnika zgrade u kojoj se zbiva ta serija i to su neka moja nasljeđa'', priča nam Damir Lončar. 

On se mora nositi sa svakodnevnim problemima koje mu upriliče sustanari. A među njima ima različitih profila, uz koje vam sigurno neće biti dosadno.

TON: Bojan Navojec
''Lik se zove Boris, on je profesionalni vojnik, njegova supruga je također profesionalni vojnik, samo što je ona puno ambicioznija, ima viši čin i imamo dvoje prekrasne djece. Imam roditelje koji su divni, ali koji svoje nosiće malo guraju i tamo gdje im nije mjesto'', otkriva Bojan Navojec. 

I dok će im susjedi u seriji zadavati glavobolje, na one u privatnom životu mogu se itekako osloniti.

''Moram reći kada je dolazilo do nemilih događaja kao što su pucanje cijevi u kupaonici ili recimo mijenjanje nekih plinomjera, ja sam tad bio u Danskoj snimao film, susjeda je došla do mog broja i do mog ključa. Posuđujemo si šećere, jaja. Imam jednu prekrasnu cvjećarku, onda je gospođa Štefica i prema Luči, kćeri od Hristine i mene i tako je i njoj usadila ljubav prema cvijeću'', ispričao nam je

Što su nam glumci serije ''Kad susjedi polude'' još otkrili pogledajte u priilogu IN magazina, a kako to izgleda kad susjedi polude, provjerite večeras u 22:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene