Wow!

Severina u poluprozirnom i čipkastom izdanju napravila spektakl za pamćenje, pobrinula se da svi atributi budu dobro istaknuti!

Severina Severina Matea Smolčić Senčar i Dario Horvat/PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 10 Severina - 8 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 9 Severina - 11 Severina - 2 +19 Severina - 1 Galerija

Do zadnjeg mjesta ispunjena Arena Varaždin dočekala je Severinu nakon točno deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog varaždinskog koncerta, u sklopu tadašnje velike regionalne turneje "Dobrodošao u klub".

''Ovo će biti dobra noć, predosjećam'', stihovi su s kojima je Severina izašla pred prepunu Arenu u Varaždinu, zajedno s proširenim glazbenim orkestrom, a na kojem je zablistala u posebnom izdanju.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Severina se na pozornici pojavila u čipkastoj kreaciji koja je istaknula sve njezine atribute i liniju, a koju je za ovu prigodu kreairala Matija Vuica.

Posebno za ovu prigodu, Severina je svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima, koji su publiku proveli kroz repertoar sastavljen od najvećih Severininih hitova, od kojih su neki sada i po prvi puta uživo izvedeni u Varaždinu.

Danima unaprijed rasprodane ulaznice, baš kao i sjajna atmosfera tijekom cijelog koncerta, bili su dovoljni dokazi koliko su se Varaždinci i njihovi gosti zaželjeli ove glazbene zvijezde.

''Varaždin, nemojte me zaboraviti!'' – poručila je Severina na samom kraju koncerta, pozdravivši publiku do nekog sljedećeg susreta. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier +9 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka u zebrasti topić jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a nedavno je zbog njih morala stati na kraj nagađanjima!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Telalović Jasmin Telalović - 1 Jasmin Telalović - 2 Jasmin Telalović - 3 +1 Jasmin Telalović - 4 Celebrity U 47. godini preminuo glumac i zvijezda brojnih domaćih serija, kolege se opraštaju: ''Kakvo tužno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene