bilo je to prije 10 godina!

Severina se prisjetila svojih nezaboravnih scena iz Dubrovnika: ''Nema ni filma ni glumaca koji bi nadmašili ovu scenu''

Severina Severina Tonci Plazibat / CROPIX 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 3 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina i majka Ana Severina - 5 Severina - 6 +14 Severina - 7 Galerija

Severina je na svojem profilu na Instagramu objavila niz fotografija iz Dubrovnika na kojima pozira među mnoštvom časnih sestara.

Severina se na Instagramu prisjetila jednog događaja od prije deset godina. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, tada je prošetala Stradunom tijekom jednog poslovnog zadatka, a njezina promocija neočekivano se poklopila s procesijom svećenika i časnih sestara, koji nisu odoljeli pogledati u njezinu smjeru. Pjevačica im se tada nasmiješila, a i oni su njoj uzvratili istom mjerom. 

Na sebi je imala bež čipkastu haljinu do koljena koja je naglasila Sevinu fantastičnu liniju, pa je zbog toga mamila poglede svih prolaznika. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ta haljina kreacija je dizajnerice Matije Vuice, koja joj je odmah ispod objave uputila komentar: "Neponovljiv trenutak".

"Nema ni filma, ni statista, ni glumaca koji bi nadmašili ovu scenu, mada je blizu bila Monica u 'Malenoj' ali ovo je stvarni život, nema laži i nema prevara…" komentirao je jedan od pratitelja.

"Već 10 godina… kao da je jučer bilo…" dodala je druga pratiteljica.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +16 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene