Super je!

Maja Šuput zablistala u opravici u kakvoj je dosad nismo vidjeli, ultrakratka suknja privlačila je sve poglede!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Ranko Suvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput nastupila je na otvorenju Samoborskog fašnika gdje su je dočekali brojni obožavatelji.

Maja Šuput otvorila je 197. izdanje Samoborskog fašnika, za koje se i sama maskirala i pojavila se na pozornici u kostimu Supermana.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maji je kostim s ultrakratkom suknjom pristajao kao saliven, a čini se da se u takvom izdanju svidjela obožavateljima koji su ispunili centar Samobora do posljednjeg mjesta i pjevali s njom u glas sve hitove.

Uoči koncerta pjevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, koji su također odlučili obući kostime Supermana. U nizu fotografija na kojima sve troje nose Supermanova odijela svu pažnju je, naravno, ukrao upravo maleni Bloom.

"Superman team. Ništa zabavnije nego kad roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možeš biti što poželiš", poručila je Šuput u opisu.

Ako je suditi prema komentarima, Majini pratitelji oduševljeni su viđenim.

"Kakve ste vi legende", "Predobri ste", "Fantastični ste", "Top ste", "Odlični".

Objava je u samo manje od pet minuta zadobila mnoštvo lajkova i postala pravi virtualni hit.

Obitelj je siječanj provela na Maldivima, odakle su svoje pratitelje također obavještavali o avanturama kroz koje su prolazili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 10 Severina - 8 Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Severina u poluprozirnom i čipkastom izdanju napravila spektakl za pamćenje, pobrinula se da svi atributi budu dobro istaknuti!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier +9 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka u zebrasti topić jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a nedavno je zbog njih morala stati na kraj nagađanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene