''Mogu reć' da sam sretna''

Jelena Rozga o rigoroznoj dijeti koje se mora pridržavati zbog bolesti, a otkrila nam je i zašto ne skida osmijeh s lica!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jelena Rozga In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 1 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 2 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 3 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 4 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 5 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 1 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 2 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 3 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 4 +6 Jelena Rozga - 1 Galerija

Jelena Rozga osvojila je nagradu za regionalnu zvijezdu na Story Hall of Fameu i pred kamerama In magazina otkrila sve o rigoroznoj dijeti koje se mora pridržavati. Crvenim su tepihom prošetali i Nina, Tony, Škoro, friško razvedeni Dragana Mirković i Haris Džinović te brojne domaće zvijezde. Showbizz priče s crvenog tepiha donosi naš Davor Garić.

Najzvjezdaniji domaći crveni tepih okupirale su zvijezde A liste. Bogati i slavni izvadili su svoje najjače biserne outfite.

Jelena Rozga slavila je u kategoriji regionalna zvijezda godine. Zablistala je u crvenom odijelu i otkrila tajnu rigorozne dijete kojoj je podvrgnuta zbog bolesti štitnjače.

''Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela riba doma, što više povrća iz moga sela iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a sad posljednjih par godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten, laktozu i svašta nešto i najbitnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila. Puno spavam. Što više odmaram i pokušavam se što manje... kako kažu doktori, moraš se što manje nervirat, pa evo dobra sam pa ih slušam'', govori Rozga.

Rozga se priprema za Melodije Jadrana. Uskoro će objaviti novu pjesmu ''Lavica''.

''Ja sam onako baš tipična lavica. Jako puno radim na sebi, volim se boriti i ne odustajem tek tako. Vjerujem u dobre ljude, imam sjajne prijatelje oko sebe i držim do svojim prijatelja, do svoje familije. Volim ljubav, ne volim falše ljude, mičem se od svega toga. Mogu reć da sam sretna, eto!'', zaključila je.

Nagrađeni su i formati Nove TV. Najbolji show je Tvoje lice zvuči poznato. Pobjedniku Alenu Bičeviću još se nisu slegnuli dojmovi.

''Znaš šta, trudiš se! Kreneš iz jedne u drugu, vidiš da možeš i jednostavno poslije postaneš nezaustavljiv i sad mi već lagano fali. Ja bih opet'', rekao je.

Kumovi su osvojili Story Hall of fame nagradu za najbolju seriju.

''Ja i dalje uživam u svome liku, uživam igrat tu seriju, to je nešto što se dogodi...daj Bože da opet bude...ali mislim da se rijetko kada dogodi jedan ovakav projekt'', kaže Petra Kraljev.

Dvije nagrade su i u rukama Darije Lorenci Flatz: za Kumove, ali i za najbolju glumicu.

Crvenim je tepihom prošetao i Haris Džinović. O razvodu nije želio govoriti, no o svojem famoznom brku - itekako!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene