MLAĐE JE SLAĐE

Volite li 8 i više godina od sebe mlađeg muškarca? Vi ste žena puma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Seksepilne, uspješne, u naponu snage, znaju što žele i kako doći do toga. Pume žene privlačne su muškarcima.

Neću ti čistiti, ni prati ni biti mama - pjeva Jennifer Lopez, sinonim za pravu ženu pumu. Financijski neovisna, seksepilna, iznimno uspješna, iza sebe ima brojne veze s mnogo mlađim muškarcima. Kada je ona slavila 18-ti rođendan, njezin sad već bivši Casper Smart se tek rodio.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

''Amerikanizacija u Europi, a posebno ovaj dio istočne Europe. Zapad je to već odavno probavio, sad to dolazi kod nas samo, velikom brzinom. Mi moramo znati da su to zvijezde koje imaju nemile troše gomile novca i koje sebi mogu priuštiti sve i naravno to su sve preko pedeset i kraj četredesetih. One hvataju mlade muškarce da se osjećaju mlado, recimo, Madonna'', kazao je Josip Tešija.

''Nije sama mladost po sebi nego ta dozvola da si ja mogu dozvoliti da me privuče mlađi. Puno stvari utječe da vam se netko svidi, godine nisu najvažniji čimbenik za to'', kazala je Nataša Barolin, seksualna terapeutkinja.

Mit kako najbolje funkcioniraju parovi istih godina odavno je srušen. Sve više svjedočimo uspješnim vezama i brakovima, u kojima su žene starije desetak ili više godina. Severina je iskušala veze s vršnjacima i starijim muškarcima, no pravu je sreću pronašla s 15 godina mlađim Igorom. Za glumicu Ninu Violić se govorilo da ljubi 19 godina mlađeg kolegu, a i Jelena Radan je sreću našla uz 15 godina mlađeg Borisa, s kojim ima kćer Mašu. ''Nekad se osjećam da imam šezdeset, nekad da imam dvadeset, trideset. Naravno, s jedne strane godine i razlike jesu važne. Lijepo nam ide, nadam se da će ići i dalje, a plus ili minus stvarno ne znam '', kazala je Jelena Radan.

Žene Pume biraju mlađe muškarce jer im odgovara pokraj sebe imati osobu koja je više fokusirana na njih nego na karijeru. Uz to pripadnice u četrdesetima i pedesetima, zahvaljujući napretku estetskih zahvata, izgledaju sve bolje i mlađe. ''Ne treba osuđivati ljude jer su napravili dva tri zahvata i što su napravili i kako su ga napravili. Bitno je da taj zahvat doveo do rezultata, da se dobro osjeća i da mu je vratilo samouzdanje'', reka je Ivana Nola, dermatovenerolog. Samo izgled očito nije toliko važan jer dvadesetogodišnjakinje izgledaju itekako dobro, no iskustvo dolazi s godinama.''Izgled je bitan, naravno, ali samouvjerenost je ta koja nosi cijelu priču'', smatra Daniel Bilić, radijski voditelj.

Premda su ovakve veze sve češće, javnost i dalje lakše prihvaća varijantu stariji muškarac - mlađa žena, ali mlađi muškarac i starija žena su mnogo kompatiblniji, čak i s biološke strane.  A zbog žena puma mlađe se muškarce počelo etiketirati starom ženskom etiketom, sada su upravo oni postali muške sponzoruše. ''Mladi muškarci su došli u tu situaciju financijsku ,to je vrsta modernog žigola. Stariju gospodu koja je situirana koja će platiti tu njegovu mladost koju će dobit, i a gospođe koje su dobro situirane one mogu pronaći takve muškarce'', kazao je Josip Tešija. ''Stvar je kakva sam osoba i s kakvim motivima i željama ulazim u odnos'', zaključila je Nataša. Bez obzira na etikete, žene pume znaju što žele. Istraživanja dokazuju kako je ključ uspjeha veze pronalazak osobe iste razine životne energije, a ona pak nema veze s godinama.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene