najsnažnija multimedijalna platforma

Iznimni rezultati Nove TV u 2022. godini učvrstili su njezin status uvjerljivog lidera na medijskom tržištu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 2 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 1 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 3 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 4 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 5 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 6 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 7 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 8 +0 In Magazin: Izvrsni rezultati Nove TV - 9 Galerija

Iznimni rezultati Nove TV u 2022. godini učvrstili su njezin status uvjerljivog lidera na medijskom tržištu. Nova TV grupa ima najgledaniji kanal i specijalizirani kanal u zemlji te najčitanije portale koji obaraju rekorde! Iznimni poslovni uspjeh potvrđuje da NOVA TV istinski živi svoju viziju kao najsnažnija multimedijalna platforma u zemlji.

I u protekloj godini Nova TV bila je prvi izbor gledatelja. Uvjerljivo drži titulu najgledanijeg kanala u zemlji, koji je za čak 67 posto gledaniji od svojeg prvog konkurenta. Kontinuirani uspjeh kao najgledaniji specijalizirani kanal postiže i Doma TV, koji je u udarnom terminu od prvog konkurenta i više nego dvostruko gledaniji. Grupu kanala Nove TV u udarnom terminu prati 65 posto više gledatelja od prvog idućeg konkurenta.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Prvo mjesto prema gledanosti 13. godinu zaredom drži informativni program Nove TV, koji se od 2. listopada prošle godine emitira iz potpuno novog i tehnološki najmodernijeg studija u zemlji. I u novom terminu zadržava titulu najgledanijeg, što potvrđuje podatak da je od prvog konkurenta gledaniji za 67 posto.

Emisija 'Provjereno' u odnosu na konkurenciju u terminu svojeg emitiranja gotovo je dvostruko gledanija.

Nova TV dominira i u kategoriji najboljih zabavnih emisija, a vrh ljestvice zauzeli su omiljeni showovi. 2023. godinu uz zabavno-glazbenu emisiju 'I godina nova 2023.' dočekalo je više od 740 tisuća gledatelja.

Na samom vrhu liste najgledanijih emisija našli su se i megapopularni showovi ''Supertalent'', ''Ples sa zvijezdama'' i ''MasterChef''.

Među 10 najgledanijih zabavnih formata svoja su mjesta zauzeli i zabavno-natjecateljski show ''Survior'', ali i ''IN magazin', koji je 11. godinu zaredom potvrdio status najgledanije lifestyle emisije.

Nova TV apsolutni je favorit i kada su u pitanju serije. Upravo u njezinu programu emitirano je čak deset najgledanijih naslova iz 2022. Najgledanije su bile dramska serija 'Nevjera' i domaća uspješnica 'Kumovi', svaka s više od pola milijuna gledatelja u prosjeku i visokih 36 posto udjela u gledanosti.

Najgledaniji film u prethodnoj godini također je emitiran na Novoj TV, a radilo se o TV premijeri regionalnog hita 'Toma', koji je ostvario čak 41 posto udjela u gledanosti.

Snagu svojeg brenda Nova TV gradi i u digitalnom segmentu. DNEVNIK.hr potvrdio je status najčitanijeg news portala, koji je, osim vlastitog rekorda, u prosincu oborio i rekord tržišta, a titule najčitanijih s ponosom nose i specijalizirani portali Nove TV. Više od pola milijarde pregleda videosadržaja imale su društvene mreže Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene