zajedno komentirali

Pogledajte kako je Jacques Houdek reagirao na transformaciju Ivane Marić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa IN Magazina omogućila je Ivani i Jacquesu da zajedno pogledaju nastup i prokomentiraju ga.

Iako u prošloj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato nije pobijedila, Ivana Marić sve je oduševila transformacijom u Jacquesa Houdeka. O njezinoj preobrazbi u korpulentnog pjevača sjajnog glasa, javnost bruji danima. A Ivanu je cijelo vrijeme brinula samo jedna stvar - hoće li Jacques biti zadovoljan njezinom izvedbom. Ekipa IN Magazina omogućila je Ivani i Jacquesu da zajedno pogledaju nastup i prokomentiraju ga.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP kako mu je ovo promaklo? Bešlagića zateklo ono što je vidio i čuo, je li moguće da nije znao ovaj eurovizijski hit?! "Dugo nisam vidio veći kretenluk, a da mi prija!"

O ovome se priča: 'Na momente kao da sam gledao sebe samoga!'

'Ja uopće ne znam za pola ovih pokreta, za taj nosić, za tu obrvu, ja nemam taj osjećaj, obrva sama ide, ona vodi svoj život. Nevjerojatno je to, ti ovdje izgledaš točno kako ja želim izgledati', komentirao je Jacques.

 

VRHUNSKI ODRAĐENA TRANSFORMACIJA!!!!!!! :)Dakle, ne vjerujem... Na momente kao da sam gledao sebe samoga!Hvala Ivani...

Posted by JACQUES HOUDEK on Sunday, October 25, 2015

A da biti Jacques nije nimalo lak zadatak, znali su apsolutno svi, pa je Ivani ohrabrenje stizalo sa svih strana. Ivanina transformacija trajala je punih osam sati, a pjevačica je, kaže, ispod sve te silne spužve umirala od vrućine.

 

Znate li da su mini ruke zadebljali? #tlzphr #transformation #makeup #facemask #handmask #makeupart

Posted by Ivana Marić on Monday, October 26, 2015
 

Pjevač, koji je kolegici pružio potporu čim joj je gljiva odredila sudbinu, s veseljem je ustvrdio da si nalikuju kao da su brat i sestra.

Jacquesova obitelj i prijatelji bili su, kako kaže, na rubu pozitivne histerije, gledajući Ivanin nastup koji je ujedno bio slučajan, ali najljepši rođendanski poklon njegovoj kćerkici.

'Upravo u nedjelju je Sofija napunila 10 godina. Ona je čekala još od prve sezone da netko dobije tatu, , pa sam joj ja objašnjavao ljubavi, pa nemoguće, zamisli kako će to napraviti i baš sam joj govorio zamisli da jedna teta od 50 kila dobije tatu, to bi teško napravili', prepričao je Jacques.

Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene