Seksi dama

"Nemoj sad lagati": Seksi zvijezda Colonije upozorila Borisa

Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić (FOTO: Instagram) +0 Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Galerija

"Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o očekivanom uspjehu pjesme "Maskenbal", koju je Colonia objavila.

Ivana Lovrić i Boris Đurđević gostovali su u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom", gdje su predstavili i singl "Maskenbal". "Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o uspjehu pjesme. Ivana je potom Petku otkrila da je ovo jedna od najboljih odluka koje je u životu donijela. "Zapravo sam na kraju ja većinu odabrala", kroz smijeh je rekla Ivana.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

"Stvar je u tome da se ona mora osjećati ugodno u tim pjesmama, trebali smo ih dosta modulirati i prilagođavati". Dodao je da je zadovoljan svojim odabirom Ivane kao nove pjevačice. "Ne da sam zadovoljan nego sam stvarno presretan zbog svega toga. Stalno smo u nekim pričama, čujemo se svaki dan, snimamo album, energija je super. Osjećam se dobro, a to je početak i kraj svega", dodao je Đurđević.

Potom su zaigrali i igru pantomime, u kojoj su se također sjajno našli! Što su još otkrili i kakvi su bili u igri, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

》MASKENBAL《 #comingsoon @coloniaofficial #staytuned

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene